Mitä nyt kaavoituksen lainsäädännössä

12.2.2019 - 12.2.2019
Helsinki

Kuvaus

Tehokkuus ja joustavuus ovat olleet keskeiset tavoitteet Maankäyttö- ja rakennuslain uudistukselle. Kaavoitus on jopa koettu pullonkaulaksi sekä liiketoiminnalle että alueiden kehittämiselle. Toisaalta avoimuus ja läpinäkyvyys maankäytön suunnittelussa on tulevan lainsäädännän lähtökohta. Tule kuulemaan ja keskustelemaan mitä uudistuksia on jo tehty, minkälaisia kokemuksia on saatu ja millaisia haasteita on vielä edessä. Asiantuntijamme edustavat maankäytön keskeisiä tahoja, lainsäätäjästä liiketoiminnan edustajaan. Seminaarissa kuulet mielenkiintoiset esimerkit Otaniemen ja Tampereen ydinkeskustan kehittämisestä sekä viimeaikaista oikeuskäytäntöä. Opit lisäksi miten maankäyttösopimukset edesauttavat alueiden kehittämistä ja rakentamista. Koulutus järjestetään yhteistyössä RAKLIn kanssa.

Kohderyhmä

eminaari sopii kaikille, jotka tarvitsevat tietoa kaavoituksen ja rakentamisen lainsäädännön uudistuksesta ja sen vaikutuksista, kuten kiinteistöjen omistajat ja kehittäjät, rakennusliikkeiden edustajat, kaupunkien ja kuntien edustajat, ympäristöhallinnon asiantuntijat, maakuntaliittojen asiantuntijat ja asianajotoimistojen ja yritysten lakimiehet.

"Poistaako kehittyvä lainsäädäntö kehittyvän liiketoiminnan ja kuntien pullonkaulat?"

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Mitä nyt kaavoituksen lainsäädännössä12.02.201912.02.2019Helsinki

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

0505448561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Marianne Vuorenmaa
koulutuskoordinaattori

09 3509 2917
040 866 7918
marianne.vuorenmaa@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Osallistumismaksu 550 euroa, johon lisätään voimassa oleva arvonlisävero 24%. Hintaan sisältyy luennot, esitykset sähköisessä muodossa sekä lounas- ja kahvitarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 5.2.2019 marianne.vuorenmaa@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.