Talotekniikan sähkövalvojan koulutus SähköTATE

8.4.2019 - 7.6.2019
Paikka vahvistetaan myöhemmin

Kuvaus

Kehity talotekniikan sähkövalvonnan erityisosaajaksi. Pääset perehtymään kokeneiden asiantuntijavalmentajiemme kanssa koko sähkövalvontaprosessiin suunnittelusta käyttöönottoon. Koulutuksessa syvennytään erityisesti sähkö-, taloautomaatio ja -tietoteknisten järjestelmien valvonnan erityisongelmiin, parhaisiin käytäntöihin, uusimpiin määräyksiin sekä tekniikoihin. Opetus on käytännönläheistä käsittäen toteutuneita työmaavalvontoja haasteineen ja ratkaisuineen. Koulutuksen lähiopetuspäivien ohjelmat julkaistaan osallistujille koulutuksen alkaessa.

Talotekniikan sähkövalvojan pätevyyttä voi hakea henkilö, jolla jo on Talotekniikan perusvalvojan pätevyys, ja joka on suorittanut Talotekniikan sähkövalvojan koulutuksen sekä siihen liittyvän tentin. Pätevyysvaatimuksissa on määräyksiä myös vaadittavista pohjakoulutuksesta ja työkokemuksesta. Pätevyyden myöntää FISE.

Kohderyhmä

Talotekniikan sähkötöiden valvontaa tekevät ja siihen erikoistuvat valvojat, työnjohtajat ja projektipäälliköt.

Kauan odotettu sähköisen talotekniikan valvojan koulutus!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

0505448561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Marianne Vuorenmaa
koulutuskoordinaattori

09 3509 2917
040 866 7918
marianne.vuorenmaa@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 530,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 1.530 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Osallistumismaksu sisältää opetuksen, luentoaineistot sähköisessä muodossa, tentin sekä lounas- ja kahvitarjoilut lähiopetuspäivinä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 25.3.2019 koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan