Työympäristöjohtaminen ja viestintä toimitilamuutoksessa

30.11.2020 - 1.12.2020
etäkoulutus / Helsinki

Kuvaus

Koulutuksessa vahvistat osaamistasi sosiaalisen, fyysisen ja virtuaalisen työympäristön kehittämisessä ja muutosprojektin hallinnassa.

Päivien aikana saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä osapuolia tarvitaan työympäristömuutoksen hyvään ja toimivaan läpivientiin?
  • Miten fyysinen työympäristö tukee digitaalista ja sosiaalista työympäristöä?
  • Millaisia haasteita fyysisen työympäristön muutosprojektilla voi olla?

Käyttäjien mukaan saaminen ja osallistaminen on tärkeää etenkin, kun tehdään muutoksia olemassa oleviin tiloihin tai ollaan muuttamassa organisaation toimitilakulttuuria. Päivässä lisäät tietojasi yhteiskehittämisen työkaluina käytettävistä digitaalisista välineistä ja saat työkaluja muutosjohtamiseen sekä viestintään. Ajantasaisella ja oikea-aikaisella viestinnällä voit selättää mahdollisen muutosvastarinnan. Miten viestintä kannattaisi suunnitella ja millaisia työkaluja on käytössä?

Tilaisuudessa kuulet myös erilaisista teknisistä ratkaisuista ja sovelluksista sekä muutosprojektin ja erilaisten ratkaisujen kustannuksista. Millaisiin yllätyksiin on hyvä varautua ja miten voit välttää sudenkuopat? Työympäristökehittämisen ulkoiset puitteet, kuten fyysisen työympäristön värimaailma, sisustusratkaisut ja materiaalivalinnat on myös tärkeää ottaa huomioon muutosprojektissa.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse. Koulutuksemme järjestään vuoden loppuun asti hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa.

Koulutus järjestetään Vallila Cornerissa.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu HR-johdolle, kehityspäälliköille, toimitusjohtajille, projektipäälliköille ja kiinteistökehittäjille, ja kaikille, jotka toteuttavat toimitilamuutoshankkeita ja toimivat toimitilojen kehittämisen asiantuntijoina. Koulutus sopii henkilöille, joiden tulee ottaa työssään huomioon työympäristön kehittämisen vaatimukset.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 130.11.202001.12.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 850,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 850 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset luentoaineistot sekä aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaat. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu kolme henkilöä, alennus on 10%, käytä ilmoittautumislomakkeella koodia ALE10 kohdassa Alennuskoodi.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 20.11.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle: minna.pelli@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.