Talonrakennustyön valvojan pätevyyskoulutus RAV

9.11.2020 - 10.12.2020
etäkoulutus / Helsinki

Kuvaus

Talonrakennustyönvalvoja RAV -koulutusohjelman tavoitteena on antaa osallistujille perustaidot valvojan tehtäviin ja tilaajan edun varmistamiseen. Ohjelmassa käydään lävitse valvojan tehtävät ja vastuut sekä tutustutaan toimialan uusiin toimintamalleihin ja työkaluihin.

Koulutus on hyväksytty valvojan FISE-pätevyyteen valmentavaksi RAV-koulutukseksi.

Mukana ohjelmaa suunnittelemassa ovat olleet:

  • Juhani Karhu, A-Insinöörit
  • Anu Karvonen, Kiinko
  • Juho Kess, Rakli
  • Matti Kruus, Indepro
  • Jarkko Mahkonen, Kiinko
  • Niina Rajakoski, Ilmarinen
  • Mikko Somersalmi, Rakli

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse. Koulutuksemme järjestään vuoden loppuun asti hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille talonrakennustyön valvojille sekä sellaiseksi aikoville. Koulutuksen ja siihen kuuluvan tentin suorittaneilla on mahdollisuus hakea Talonrakennustyön valvoja (RAV) -pätevyyttä mikäli muut pätevyysvaatimukset täyttyvät. Pätevyysvaatimukset löytyvät FISEn sivuilta.

Hyvin valitut aiheet ja niiden painotus. Hyvät luennoitsijat. Hyvin organisoitu ja ohjattu.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 109.11.202010.11.2020Helsinki
Lähijakso 209.12.202010.12.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

050 544 8561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskooordinaattori

040 629 7757
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 450,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Osallistumismaksu sisältää opetuksen, sähköisen aineiston, ensimmäisen tenttiosallistumisen sekä ohjelmaan merkityt lounas- ja kahvitarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 26.10.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.