Lean rakennuttamisessa

26.1.2021 - 26.1.2021
Verkkototeutus

Kuvaus

Kuinka vähentää hukkaa hankkeessa? Koulutuspäivä perehdyttää sinut lean-ajatteluun ja antaa käsityksen keskeisistä työkaluista.

Tilaisuudessa kuulet tahtituotannon menetelmistä, Target value design'ista ja esimerkkejä yhteistoiminnallisten toimintatapojen käytöstä.

Digitalisaation hyödyntäminen on yksi keino päästä tavoitteisiin ja tuottavuuden kasvuun. Päivässä lisäät tietojasi myös rakentamisen digitaalisesta hallinnasta, tilannekuvasta sekä aikataulujen hallinnasta.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kiinteistö- ja rakentamisalan eri osapuolille, kuten rakennuttajille, urakoitsijoille, konsulteille ja suunnittelijoille niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Päivä sopii sekä talon- että infrarakentamisen parissa toimiville.

Palautetta koulutuksesta:

"Koulutusasiantuntijoiden omakohtaiset kokemukset ja aktiivinen tekemisissä oleminen luennoitavien aiheiden parissa näkyvät heidän osaamisessaan. Koulutukseen valittu hyviä esiintyjiä."

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lean rakennuttamisessa26.01.202126.01.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskooordinaattori

040 629 7757
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 350,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Early Bird -hinta viimeistään 10.11.2020 ilmoittautuneille on 315 euroa. Mainitse ilmoittautuessasi alennuskoodi EB. Koulutuksen normaali hinta 11.11.2020 alkaen on 350 euroa.

Hinta RAKLI ry:n jäsenille on 315 euroa ilmoittautumisajankohdasta riippumatta. Mainitse ilmoittautuessasi alennuskoodi RAKLI.

Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentoaineisto sekä kahvi- ja lounastarjoilut. Osallistumismaksuun lisätään arvonlisävero 24 %.

Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 18.1.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.