Kosteusvauriot ja sisäilmaongelmat - mitä rakennuttajan tulisi tietää?

15.12.2020 - 15.12.2020
etäkoulutus / Helsinki

Kuvaus

Korjaushankkeissa voi tulla monenlaisia yllätyksiä vastaan. Seminaarissa saat yleiskuvan siitä, mitä rakennuttajan/tilaajan tehtävissä toimivan tulisi tietää kosteusvaurioista ja niiden korjaamisesta. Terveellisestä ja turvallisesta sisäilmasta on tärkeää huolehtia. Tiedätkö, mitkä ovat hyvän sisäilman elementit ja millaisia toimintamalleja sisäilmaongelmissa on? Miten sisäilma-asiat tulisi ottaa huomioon korjaushankkeissa? Päivässä saat myös työkaluja sisäilmaongelmista viestimiseen.

Tilaisuus järjestetään Original Sokos Hotel Triplassa Helsingissä.

Koulutuksen toteutus:

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse. Koulutuksemme järjestään vuoden loppuun asti hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu rakennuttajan/tilaajan tehtävissä toimiville, rakennuttajapäälliköille, rakennuttajainsinööreille, projektipäälliköille, projekti-insinööreille ja suunnittelijoille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Seminaari15.12.202015.12.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 390 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen aineisto sekä päivien kahvi- ja lounastarjoilut. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 7.12.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle minna.pelli@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.