Proptech, rakennusten älykkyys ja digitalisoituvat kiinteistöpalvelut

3.2.2021 - 3.2.2021
Helsinki

Kuvaus

Alustatalous ja älykkäät rakennukset tarjoavat huikeita mahdollisuuksia kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöliiketoiminnan eri osa-alueilla. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Päivän ohjelma tarjoaa dynaamisen katsauksen kiinteistöalan digitalisaation näkymiin, uusiin palveluihin ja liiketoimintamalleihin sekä käyttäjäkokemuksen merkitykseen proptechin arvonluonnissa.

Kohderyhmä

Ketäpä proptech, rakennusten älykkyys ja digitalisoituvat kiinteistöpalvelut eivät kiinnostaisi - seminaariin ovat tervetulleita kaikki kiinteistö- ja rakentamisalan toimintaympäristön nopeasta muutoksesta ja teknologian mahdollisuuksista kiinnostuneet.

Osallistua voi paikan päällä tai etäyhteydellä

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso03.02.202103.02.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 20.1.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.