Ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto (YKV)

3.2.2021 - 5.6.2022
Helsinki

Kuvaus

Koulutus syventää kiinteistönvälittäjän ammattiosaamista, parantaa opiskelijan käytännön valmiuksia ja kiinteistönvälittäjänä kehittymistä sekä antaa valmiuksia toimia johtotehtävissä kiinteistönvälitysalalla. Koulutuksen keskiössä on juridisen ajattelun kehittäminen; aihealueet ovat kaavoitus, rakentaminen, kiinteistönmuodostus, asunto-osakkeen kauppa, kiinteistönkauppa, vuokraustoiminta, sekä kiinteistönvälitystoiminta ja verotus. Muita aihealueita ovat talotekniikka, asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointi, asiakkuusajattelu ja palvelumuotoilu.

Koulutus on runsaan vuoden kestävä monimuoto-opetukseen perustuva kokonaisuus. Opiskelu koostuu seitsemästä 2-3 päivän lähijaksosta, verkko-opiskelusta, oppimistehtävistä, kahdesta tentistä ja kirjallisen tutkielman laatimisesta.

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, koulutuksen tarkempi aikataulu ja hinta ilmoitetaan myöhemmin.

Kohderyhmä

Hakijalta edellytetään vähintään neljän vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta tai vastaavien tehtävien hoidosta sekä LKV-pätevyys. Koulutus sopii myös rakentajien ja rakennuttajien, pankkien ja vakuutusyhtiöiden sekä muiden kiinteistönomistajien asunto-, toimitila- ja kiinteistönkaupan parissa toimiville henkilöille.

Hakulomakkeesta tulee käydä ilmi hakijan koulutus, työkokemus alalta , LKV-kokeen suorittamisen ajankohta sekä perustelut koulutukseen hakeutumiselle.

Hakijaa pyydetään toimittamaan kopio LKV-todistuksesta osoitteeseen aila.rasanen@kiinko.fi. Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Tiia Nurminen
koulutuspäällikkö

040 768 2009
tiia.nurminen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 3 950,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 3950 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Koulutukseen hakeudutaan alla olevalla hakulomakkeella. Hakulomakkeelta tulee käydä ilmi LKV-kokeen suorittamisen ajankohta ja keskeinen työkokemus alalta (työkokemus vähintään 4 vuotta). Työkokemuksen lisäksi myös hakijan antamilla muilla perusteluilla on vaikutusta valintaa tehtäessä. Opiskelijat vahvistetaan hakuajan päätyttyä.

Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.