Kiinteistönvälityksen osaamisalan liiketoiminnan ammattitutkinto - tutkinto tai tutkinnonosa suoraan näytöin

21.2.2019 - 30.6.2020
Tutkinto suoritetaan omalla työpaikalla

Kuvaus

Haluatko menestyä paremmin ammatissasi? Tiedät, että asiakkaasi arvostavat ammattitaitoa ja osaamista. Jos onnistut vakuuttamaan asiakkaasi, he suosittelevat sinua tuttavilleen ja saat lisää asiakkaita. Tee osaamisesi näkyväksi suorittamalla näyttötutkinto, jonka myös asiakkaasi huomaavat.

Näyttötutkinnon suorittaminen on helppoa silloin, kun sinulla on jo ammattitaitoa ja työkokemusta. Sinun ei tarvitse osallistua teoriakoulutukseen, vaan voit tehdä tutkinnon suorittamalla pelkät näytöt. Näytöissä esittelet ammattitaitoasi työpaikkasi tai koulutuksen järjestäjän arvioijalle.

Minkälaista osaamista näytöillä osoitetaan? Koko tutkinnon suorittaminen edellyttää, että annat näytöt neljässä tutkinnon osassa. Kolme ensimmäistä näistä ovat liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, käytetyn asunto-osakkeen ja asuinkiinteistön myyntitoimeksiannon hoitaminen. Lisäksi valitset yhden seuraavista tutkinnon osista: maa-alueen (metsätilan, määrä-alan tai tontin) myyntitoimeksiannon hoitaminen, asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen, ostotoimeksiannon hoitaminen tai toimitilojen myynti- tai vuokraustoimeksiannon hoitaminen.

Koko tutkinnon suorittamisen sijaan voit suorittaa myös osatutkintoja. Mieti onko sinulla edellä kuvattua ammattitaitoa ja osaamista ja ryhdy toimeen. Huomioi, että tutkinnon suorittaminen on täysin ilmaista sinulle ja myös työantajallesi.

Tutustu tutkinnon perusteisiin: Liiketoiminnan ammattitutkinto – kiinteistönvälityksen osaamisala

Hakeudu koulutukseen, niin katsotaan yhdessä, mitä osaamista sinulla jo on ja miten voisit suorittaa koko tutkinnon ilman koulutusta.

Terveisin

Esa Heikkinen

Kohderyhmä

Kiinteistönvälittäjät, joilla on vahva oman alan osaaminen

Hakeudu koulutukseen, niin katsotaan yhdessä, mitä osaamista sinulla jo on ja miten voisit suorittaa koko tutkinnon ilman koulutusta.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

09 3509 2932
044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2948
0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 0,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen, ilman koulutusta, on täysin valtion tukemaa eli opiskelijalle maksutonta.