Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen

27.1.2020 - 30.12.2020
Paikka vahvistetaan myöhemmin

Kuvaus

Koulutuksen sisältöjä on vuokra-asuntomarkkinat, vuokraustoimintaa säätelevä lainsäädäntö, Hyvä vuokravälitystapa ja Hyvä vuokratapa, asumistukijärjestelmän perusteet, asuinhuoneiston vuokraustoiminnan lainsäädäntö ja vuokrauskäytännöt. Koulutus valmistaa tutkinnon suorittamiseen.

Asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon hoitaminen on Liiketoiminnan ammattitutkinnon kiinteistönvälityksen osaamisalan valinnainen tutkinnon osa. Osaaminen näytetään tutkinnon perusteiden mukaisesti oikeita työtehtäviä tekemällä. Ammattitaitovaatimusten mukaan tutkinnon suorittaja osaa tehdä asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon, markkinoida vuokrattavaa asuinhuoneistoa, laatia vuokrasopimuksen ja hoitaa sopimukseen liittyvät jälkitoimet.

Edellyttää työpaikkaa asuinhuoneen vuokravälitysliikkeessä tai kiinteistönvälitysliikkeessä.

Kohderyhmä

Kiinteistönvälitys- tai vuokravälitysliikkeen myyntineuvottelijat tai vuokravälittäjät, joiden tehtävät sisältävät asuinhuoneiston vuokraustoimeksiannon tekemisen ja hoitamisen sekä vuokrattavaksi tarkoitettujen asuntojen markkinoinnin.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 1: Asuntojen vuokramarkkinat, vuokravälitystä säätelevä lainsäädäntö, asumistukijärjestelmä, perhe- ja perintöoikeus27.01.202028.01.2020Helsinki
Lähijakso 2: Vuokraustoiminta ja verotus, asuin- ja liikehuoneistojen vuokraukseen liittyvä lainsäädäntö ja vuokrauskäytännöt12.03.202013.03.2020Helsinki
Tentti16.04.202016.04.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.