Pilaantuneet maat - mitä kiinteistöalan toimijan on tiedettävä pilaantuneista maista

25.4.2019 - 25.4.2019
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Pilaantuneet maat - mitä kiinteistöalan toimijan on tiedettävä pilaantuneista maista -koulutus parantaa kiinteistön omistajan mahdollisuuksia pilaantuneiden maiden taloudelliseen puhdistamiseen. Tilaisuudessa selvitetään lainsäädännön vaatimuksia, puhdistamisen lupa- ja ilmoitusmenettelyjä sekä puhdistamisen kustannuksia. Vaikka pilaantuneiden maiden puhdistukseen käytetään asiantuntijoita, on tilaajana kiinteistön omistajan tai rakennuttajan ymmärrettävä mitä tulisi tilata ja millaisia haasteita saattaa tulla.

Kohderyhmä

Kiinteistöjen omistajat ja kehittäjät, asianajajat ja konsultit, rakennusliikkeiden edustajat, puhdistamispalveluita tuottavat alan yritykset ja alan konsultit, ympäristöhallinnon ja kaupunkien asiantuntijat ja neuvonantajat, ympäristöpäälliköt ja ympäristövastaavat, maankäytön suunnittelijat, kaavoittajat ja yhdyskuntasuunnittelijat, kiinteistönvälittäjät, pankkien ja vakuutusyhtiöiden edustajat

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso25.04.201925.04.2019Helsinki

Yhteyshenkilö

Tiia Nurminen
koulutuspäällikkö

09 3509 2930
040 768 2009
tiia.nurminen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2948
0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 550 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen aineisto ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Mikäli koulutukseen osallistuu samasta yrityksestä 3 henkeä tai enemmän, myönnämme 10 % alennuksen osallistumismaksusta.

Peruutukset: Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 4.4.2019 koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 4.4.2019 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.