Asuntojen vuokravälityspäivät

19.11.2020 - 20.11.2020
Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Kuvaus

Asuntojen vuokravälityspäivät on vuosittainen tietojenvaihto- ja keskustelutilaisuus vuokravälityksen ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita alan kehityksestä sekä asiakkaidensa näkemyksistä.

Kaksipäiväisen seminaarin aiheina ovat vuokra-asuntomarkkinakatsaus, digitalisaation mahdollisuudet ja koronaopit, lisääntyvät maksuhäiriöt ja niiden hallinta, miten vuokravälittäjä onnistuu parhaiten vuokrasuhteiden varmistajana. Muina aiheina ovat mm. hyvä viestintä vuokrasuhteessa, hyvien asuntokuvien ottaminen ja vuokravälitystä koskeva juridiikka. Tervetuloa verkostoitumaan turvallisesti - voit itse valita osallistumisesta etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Kohderyhmä

Asuntojen vuokravälitystä harjoittavat vuokravälittäjät, VuT-tutkinnon suorittaneet, kiinteistönvälittäjät, LKV-/LVV-tutkinnon suorittaneet, vuokranantajat ja asuntojen vuokraajat, kuluttaja- ja valvontaviranomaiset sekä muut vuokraustoiminnan ja asumisen asiantuntijat. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse. Koulutuksemme järjestään vuoden loppuun asti hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Asuntojen vuokravälityspäivät19.11.202020.11.2020Tampere

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 690,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Suurempien ryhmien osalta ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön.

Majoitus ei sisälly hintaan. Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse.

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 4.11.2019 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.