Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet

8.10.2020 - 8.10.2020
etäkoulutus / Scandic Lahti City

Kuvaus

Vastaatko asuinhuoneiston sopimushallinnasta? Kaipaatko kertausta vuokrasuhteen päättämiseen ja sopimuksen päättymisen jälkeisiin vaiheisiin liittyen? Koulutuspäivän aikana saat kokeneen asiantuntijan neuvoin ja esimerkein päivitettyä juridista osaamistasi. Koulutuksessa käsitellään mm. vuokrasuhteen ongelmatilanteiden ennakointia ja hallintaa sekä viivästyneitä ja maksamattomia vuokria. Sopimuksen irtisanominen ja purkaminen käydään myös läpi sekä perintää ja häädön täytäntöönpanoa. Monipuolista päivää täydentävät ajankohtaiset oikeustapaukset.

Päivän asiantuntijana asianajaja Annika Kemppinen, Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy.

Järjestämme koulutuksemme vuoden loppuun asti siten, että osallistujillamme on mahdollisuus valita koulutukseen osallistumisesta etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille vuokraustoiminnasta vastuussa oleville ja vuokrasopimuksia laativille henkilöille vuokraustoimintaa harjoittavissa yhteisöissä. Koulutustilaisuudet sopivat myös pienvuokranantajille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Koulutus08.10.202008.10.2020Lahti

Yhteyshenkilö

Noora Mäkinen
koulutuspäällikkö

040 146 2747
noora.makinen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 495,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 495 euroa sisältäen opetuksen aineistoineen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Mikäli henkilö osallistuu syyskaudella 2020 kahteen sarjan koulutustilaisuuteen, myönnämme 10 %:n alennuksen, henkilön osallistuessa kaikkiin sarjan koulutustilaisuuksiin, myönnämme 15 %:n alennuksen.

Sarjaan kuuluvat tämän koulutuksen lisäksi Asuinhuoneiston vuokraaminen ja sopimushallinta ja Liikehuoneistojen vuokraaminen -koulutukset.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 18.9.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.