Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet

4.3.2020 - 4.3.2020
Messukeskus, Helsinki

Kuvaus

Vastaatko asuinhuoneiston sopimushallinnasta? Kaipaatko kertausta vuokrasuhteen päättämiseen ja sopimuksen päättymisen jälkeisiin vaiheisiin liittyen? Koulutuspäivän aikana saat kokeneen asiantuntijan neuvoin ja esimerkein päivitettyä juridista osaamistasi. Koulutuksessa käsitellään mm. vuokrasuhteen ongelmatilanteiden ennakointia ja hallintaa sekä viivästyneitä ja maksamattomia vuokria. Sopimuksen irtisanominen ja purkaminen käydään myös läpi sekä perintää ja häädön täytäntöönpanoa. Monipuolista päivää täydentävät ajankohtaiset oikeustapaukset.

Päivän asiantuntijana asianajaja Annika Kemppinen, Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy.

Tutustu myös näihin koulutuksiin:

Asuinhuoneiston vuokraaminen ja sopimushallinta 3.3.

Liikehuoneistojen vuokraaminen 2.4.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille vuokraustoiminnasta vastuussa oleville ja vuokrasopimuksia laativille henkilöille vuokraustoimintaa harjoittavissa yhteisöissä. Koulutustilaisuudet sopivat myös pienvuokranantajille.

Koulutuspalautetta aiemmilta osallistujilta:

-Hyvä kouluttaja ja tärkeä asiakokonaisuus.

-Selkeä ja hyvin koottu koulutusmateriaali.

-Hyvä henki, hyvät keskustelut.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Koulutus04.03.202005.03.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Noora Mäkinen
koulutuspäällikkö

040 146 2747
noora.makinen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskooordinaattori (harjoittelija)

040 629 7757
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 495,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 495 euroa sisältäen opetuksen aineistoineen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Mikäli henkilö osallistuu kevätkaudella 2020 kahteen sarjan koulutustilaisuuteen, myönnämme 10 %:n alennuksen, henkilön osallistuessa kaikkiin sarjan koulutustilaisuuksiin, myönnämme 15 %:n alennuksen.

Sarjaan kuuluvat tämän koulutuksen lisäksi Asuinhuoneiston vuokraaminen ja sopimushallinta ja Liikehuoneistojen vuokraaminen -koulutukset.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 14.2.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.