Kiinteistösijoittamisen ja -rahoituksen koulutusohjelma

3.12.2019 - 15.6.2020
Helsinki

Kuvaus

Kiinteistösijoittamisen & -rahoituksen koulutusohjelmassa perehdytään ensin kiinteistösijoittamisen logiikkaan ja investointianalyysin menetelmiin ja syvennytään sitten rahoitusmarkkinoiden dynamiikkaan ja rahoituksen edellytyksiin sekä rahoitusinstrumentteihin ja -lähteisiin. Rahoituksen ja kiinteistötalouden professorit avaavat alan teoreettisia lainalaisuuksia ja todennäköisiä tulevaisuudennäkymiä, minkä pohjalta yritysten ja asiantuntijaorganisaatioiden tapausesimerkit vievät teorian käytäntöön. Teoriaopintojen ohessa arvioidaan kiinteistösijoitusmarkkinan nykytilannetta ja kehityssuuntia, keskustellaan alan uusista avauksista ja rohkeista ratkaisuista sekä syvennytään viime aikojen mielenkiintoisimpiin esimerkkitapauksiin. Koulutus kokoaa yhteen eri taustaisia osaajia ja tarjoaa alustan alan eri toimijoiden verkostoitumiselle ja yhteiselle alan kehittämiselle. Tarkempi kuvaus sisällöstä ja aikataulut löytyvät Kiinteistösijoittamisen osalta ja Kiinteistörahoituksen osalta .

Kohderyhmä

Koulutus palvelee kaikkia kiinteistösijoittamisen ja -rahoituksen lainalaisuuksien hallintaa työssään tarvitsevia - yhtä hyvin aiempien opintojen kertauksena tai tietotaidon päivittämisenä kuin osaamisen syventämisenä tai laajentamisena. Koulutukseen ovat tervetulleita myös kiinteistösijoittamisen ja -rahoituksen hallintaa osaamispalettiinsa hakevat muiden alojen asiantuntijat. Osallistujien erilaiset taustat täydentävät toisiaan, ja jokainen pääsee hyödyntämään vahvuusalueitaan sekä kehittämään omaa osaamistaan keskinäisessä parhaiden käytäntöjen ja uusien ideoiden sparrailussa. Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 103.12.201905.12.2019Helsinki
Lähijakso 213.01.202014.01.2020Helsinki
Lähijakso 302.03.202003.03.2020Espoo
Lähijakso 302.03.202003.03.2020Espoo
Lähijakso 405.05.202006.05.2020Helsinki
Lähijakso 509.06.202010.06.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Kriste Mäkelä
koulutuskoordinaattori

040 6640 901
kriste.makela@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 3 600,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 3 600 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen opiskelijamaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaisuudessaan. Mikäli opiskelu keskeytyy sen alettua, opiskelijamaksua ei palauteta. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.