Kiinteistörahoitus

15.3.2020 - 15.6.2020
Helsinki

Kuvaus

Syvennä osaamistasi kiinteistösijoittamisen ja -liiketoiminnan rahoituksesta. Koulutusohjelmassa käydään Professori Martin Hoeslin ja Suomen eturivin asiantuntijoiden johdolla läpi rahoitusmarkkinoita ja rahoituksen edellytyksiä, rahoitusinstrumentteja ja -lähteitä sekä alan trendejä ja kehityssuuntia. Rahoituksen ja kiinteistötalouden professorit avaavat alan teoreettisia lainalaisuuksia ja todennäköisiä tulevaisuudennäkymiä, minkä pohjalta yritysten ja asiantuntijaorganisaatioiden esitykset tapausesimerkkeineen vievät teorian käytäntöön.

Kohderyhmä

Koulutus palvelee niin vastikään opinnoista työelämään siirtyneitä ja työtehtäviinsä entistä syvempää ymmärrystä tai uutta tietotaitoa tarvitsevia kuin kokeneita konkareita, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja kuulla tuoreita näkemyksiä alan kehityssuunnista. Koulutukseen ovat tervetulleita myös kiinteistörahoituksen hallintaa osaamispalettiinsa hakevat muiden alojen asiantuntijat. Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2915
0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2 400,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 2400 euroa. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen opiskelijamaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme opiskelijamaksun kokonaisuudessaan. Mikäli opiskelu keskeytyy sen alettua, opiskelijamaksua ei palauteta.