Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto 61 (AIT®)

15.10.2018 - 30.10.2020
Helsinki

Kuvaus

Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto (AIT)®

  • vahvistaa ammatti-isännöitsijän valmiuksia johtaa asunto-osakeyhtiöiden toimintaa ja prosesseja kiinteistöalan vaativissa tehtävissä
  • kehittää ammatti-isännöitsijän yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä henkilöstö- että palveluliiketoiminnan sektorilla
  • ohjaa ammatti-isännöitsijää kehittämään omia työskentelytapojaan ja omaa oppimistaan jatkuvasti muuttuvalla ja kehittyvällä toimialalla
  • mahdollistaa samalla isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittamisen.

Koulutusohjelma vahvistaa ammatti-isännöitsijän valmiuksia toimia laaja- ja monialaisen kiinteistöalan vaativissa isännöintitehtävissä. Koulutusohjelma kehittää ammatti-isännöitsijän yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä henkilöstö- että palveluliiketoiminnan sektorilla. Koulutusohjelma ohjaa ammatti-isännöitsijää kehittämään omia työskentelytapojaan ja omaa oppimistaan jatkuvasti muuttuvalla ja kehittyvällä toimialalla.

Koulutus koostuu seitsemästä lähijaksosta sekä tutkielmaseminaareista. Koulutuksen 1. jakso on 15.-17.10.2018, muiden jaksojen ajankohdat julkaistaan myöhemmin.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu asuin- ja toimitilakiinteistöissä johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville sekä näihin tehtäviin hakeutuville kokeneille isännöitsijöille, rakennuttajapäälliköille ja -insinööreille. Ohjelma soveltuu myös henkilöille, joilla on vastuullaan merkittäviä kiinteistöomaisuuksia sekä kokemusta kiinteistön hallinnoinnista, kehittämisestä ja johtamisesta.

Hakijalta vaaditaan vähintään kaksi vuotta päätoimista isännöintikokemusta tai viisi vuotta vastaavaa kokemusta kiinteistöalalta. Koulutusvaatimuksena on suoritettu ITS-tutkinto tai vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen alalle soveltuva tutkinto.

Voit suorittaa samalla Isännöitsijän erikoisammattitutkinnon osan; Kehittämissuunnitelma isännöinissä. Kysy lisää koulutuksen yhteyshenkilöiltä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

09 3509 2920
040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2973
0400 792925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 3 995,00€
+ ALV Arvonlisäveroton
Yhteensä 3 995,00€

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 3990 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden hankkivat ja kustantavat opiskelijat itse.

Kansainväliseen osuuteen (vapaaehtoinen), toteutus 2019 muiden opiskelijaryhmien kanssa) tulevat lisäksi matka- ja majoituskustannukset, joiden suuruus selviää kun kohde varmistuu.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.