Webinaari: Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaari 2020 - Property Valuation Day 2020

21.4.2020 - 21.4.2020
Verkkototeutus

Kuvaus

Koronakriisi tukahduttaa taloutta ja ravistelee kiinteistömarkkinoita. Markkinoiden ja kiinteistöjen arvonkehityksen asiantuntijat analysoivat kriisin välittömiä vaikutuksia ja kauaskantoisiakin seurauksia seminaarissa, joka toimii vuosittaisena arviointitoiminnan kehittämisen foorumina tuoden yhteen arvioinnin asiantuntijat ja heidän asiakkaansa. Vuorovaikutteisen webinaarin ohjelmassa keskitytään kriisiajan kysymysten lisäksi myös muihin kiinteistömarkkinaa muokkaaviin ja kiinteistöjen arvon määritykseen vaikuttaviin trendeihin ja ilmiöihin niin kansainvälisten vaikutteiden kuin koko Suomenkin näkökulmasta. Aamupäivän puheenjohtajana toimii Head of Valuation & Advisory Olli Kantanen, CBRE Finland, ja iltapäivän ohjelmaa luotsaa Head of Valuation Heikki Kangas, Newsec Advisory in Finland.

Päivän aloittavassa talouskatsauksessa pohdimme lähitulevaisuuden skenaarioita ja ennakoimme maailmantalouden liikehdinnän vaikutuksia kiinteistömarkkinan keskeisiin painopisteisiin. Sitten syvennymme vertaamaan Suomen tilannetta kansainväliseen viitekehykseen ja ennakoimaan jo muualla havaittujen ilmiöiden rantautumista Suomeen. Aamupäivän päätteeksi paneudumme vielä toimitilapuolen tilanteeseen ja odotettavissa oleviin kehityskulkuihin. Iltapäivän ohjelma alkaa finanssivalvonnan havainnoilla kiinteistörahastojen arvonmäärityksestä - kommenttipuheenvuorolla höystettynä. Sen jälkeen tarkastelemme arvioinnin keskeisiä kysymyksiä kasvukeskusten ulkopuolella ja keskitymme erityisesti juuri nyt myrskyn silmässä olevan matkailun lyhyen ja pitkän aikavälin vaikutuksiin eri puolilla Suomea. Konkretiaa päivän sisältöihin tuovat caset ja monipuolisen puhujakaartin käytännönläheiset näkökulmat.

Tervetuloa mukaan vuorovaikutteiseen webinaariin!

Kohderyhmä

Kiinteistöarvioinnin ammattilaiset, RICS-arvioijat, KHK-arvioijat, AKA-arvioijat, arviointilausuntojen tilaajat ja käyttäjät, sijoittajat ja rahoittajat, kiinteistönvälittäjät ja neuvonantajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Ryhmäalennukset:

- vähintään 3 osallistujaa samasta organisaatiosta: 10 %

- vähintään 5 osallistujaa samasta organisaatiosta: 15 %

- vähintään 7 osallistujaa samasta organisaatiosta: 20 %

Koronakriisin vaikutukset kiinteistömarkkinoihin sekä muut kiinteistömarkkinaa muokkaavat ja kiinteistöjen arvon määritykseen vaikuttavat trendit ja ilmiöt niin kansainvälisten vaikutteiden kuin koko Suomenkin näkökulmasta

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaari 2020 - Property Valuation Day 202021.04.202021.04.2020Verkkototeutus

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 390,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää päivän ohjelman ja sähköiset aineistot.

RICS-, SKAY- ja AKA:n jäsenille myönnämme 10 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Alennuksen edellytyksenä on jäsenyyden maininta ilmoittautumislomakkeella. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 31.3.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 3.4.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.