Tuottava työympäristö ja tiedolla johtaminen

19.10.2020 - 20.10.2020
etäkoulutus / Helsinki

Kuvaus

Koulutuksessa käydään läpi tehokkaan työympäristön elementtejä. Työympäristö on merkittävä yrityksen menestystekijä. Tilaisuudessa kuulet, kuinka organisaatiot ovat luoneet työympäristöä brändinä ja millä keinoin organisaatio voi hyödyntää sitä yhtenä strategiansa menestystekijänä. Millainen merkitys työvälineillä, ympäristöllä ja palveluilla on yrityksen houkuttelevuuteen ja työnantajamielikuvaan? Kuinka toimitiloista rakennetaan yrityksen käyntikortti?

Työympäristöllä on suuri merkitys myös yksilön työssä viihtymiseen ja hyvinvointiin. Miten etätyössä on mahdollista ehkäistä stressiä ja hallita työn kuormittavuutta?

Millaisia haasteita tehokkaalla työympäristöllä voi olla ja miten työn tuottavuutta mitataan? Oletko pohtinut, miten voit kehittää digitaalista työympäristöä ja sen johtamista? Kuinka hajautettujen organisaatioiden aikakaudella ylipäänsä tapahtuu työympäristöjohtaminen?

Mikä jää toimitilojen funktioksi ja merkitykseksi "uudessa normaalissa"? Miten pystyt välttämään "tyhjät tilat, täydet kulut "-ansan: kuinka dataa tulisi hyödyntää?

Koulutuksen toteutus:

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse. Koulutuksemme järjestään vuoden loppuun asti hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa.

Seminaari järjestetään Original Sokos Hotel Triplassa Helsingissä.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu HR-johdolle, kehityspäälliköille, toimitusjohtajille, projektipäälliköille ja kiinteistökehittäjille, ja kaikille, jotka toteuttavat toimitilamuutoshankkeita ja toimivat toimitilojen kehittämisen asiantuntijoina. Koulutus sopii henkilöille, jotka joutuvat ottamaan työssään huomioon työympäristön kehittämisen vaatimukset.

Miten digitalisaatio vaikuttaa työntekemiseen ja työnjohtamiseen? Miten etätyössä pystyy ehkäisemään stressiä ja työssä kuormittumista? Kuinka eri työympäristöt koetaan?

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 119.10.202020.10.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 850,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 850 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset luentoaineistot sekä aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaat. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu kolme henkilöä, alennus on 10%, käytä ilmoittautumislomakkeella koodia ALE10 kohdassa Alennuskoodi.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 9.10.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle: minna.pelli@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.