Toimitilavälitys 2020

21.10.2020 - 21.10.2020
Sokos Hotel Torni Tampere

Kuvaus

Toimitilavälitys -seminaari toimii vuosittaisena toimitilavälittämisen kehittämis- ja keskustelufoorumina, tuoden yhteen toimitilavälittämisen asiantuntijat.

Tänä vuonna seminaari on osana taloushallintofoorumia, kooten paikalle myös kiinteistöalan muut asiantuntijat niin taloushallinnon asiantuntijoiden riveistä kuin taloyhtiöiden parissa toimivista ammatti-isännöitsijöistä.

Teemoina on mm. Digitalisaatio: Pandemia on vauhdittanut digitalisaatiota entisestään, mutta miten robotiikan voisi oikeasti valjastaa oman työnavuksi?

Rahanpesu: Rahanpesu määritellään Suomen rikoslain 32 luvun 6 §:ssä toiminnaksi, jossa joku ottaa vastaan, käyttää, muuntaa, luovuttaa, siirtää tai välittää rikoksella hankittua omaisuutta peittääkseen tai häivyttääkseen hyödyn tai omaisuuden laittoman alkuperän. Miten tällaiseen vahingossa sotkeutuminen tulisi välttää ja millaisiin asioihin kannattaisi kiinnittää huomiota toimitiloja välittäessä ulkomaalaisille toimijoille?

Jaksamisen hallinta ja itseohjautuvuus etätyössä: Jaksamisen hallinta ja itseohjautuvuus etätyössä: Mitkä ovat tärkeimmät työkalut toimivaan itsensä johtamiseen? Miten onnistua yhteistyössä etätyöaikana ja varmistaa jaksaminen ja palautuminen etäolosuhteissa?

Tutustu myös muihin iltapäivän rinnakkaisohjelmiin ja valitse sieltä itsellesi se kaikkein kiinnostavin.

Tervetuloa verkostoitumaan yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa!

Kohderyhmä

Toimitilavälittäjät, kiinteistövälittäjät, arvioijat, isännöitsijät, liiketilojen omistajat, kiinteistökehittäjät ja liiketilojen vuokraajat.

Early Bird -hinta 31.8.2020 asti!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Toimitilavälittäminen21.10.202021.10.2020Tampere

Yhteyshenkilö

Tiia Nurminen
koulutuspäällikkö

040 768 2009
tiia.nurminen@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

  • Early Bird -hinta viimeistään 31.8.2020 ilmoittautuneille on 412,50 euroa. KÄYTÄ ilmoittautumislomakkeella ALEKOODIA: EB kohdassa Alennuskoodi.
  • Normaali osallistumishinta 1.9.2020 alkaen on 550 euroa.

Maksu sisältää opetuksen aineistoineen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 1.10.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.