Kiinteistöliiketoiminnan lainsäädännön ja sopimusten perusteet

28.10.2020 - 28.10.2020
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Avaa ovi kiinteistöjuridiikkaan - tehovalmennus antaa avaimet kiinteistöliiketoiminnan juridisten kysymysten ymmärtämiseen. Opit tunnistamaan ostamisen, myymisen, omistamisen, vuokraamisen ja vuokrasuhteen aikaisen hallinnan keskeiset sopimusmallit ja toimintaa säätelevän lainsäädännön.

Huom. Järjestämme kaikkien koulutustemme lähijaksot ja seminaarimme toistaiseksi etätoteutuksina ja -koulutuksina 1.8.2020 saakka. Poikkeustilanteen vaatiessa meillä on valmius jatkaa etäkouluttamista pidemmälle syksyyn. Palatessamme lähiopetukseen ja seminaarisaleihin huomioimme opiskelijaturvallisuuden viranomaissuositusten mukaisesti. Voit ilmoittautua koulutuksiimme normaalisti nettisivumme kautta. Mikäli sinulla on kysymyksiä koulutuksista, olethan yhteydessä koulutuksen vastaaviin.

Kohderyhmä

Soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat kokonaiskuvaa kiinteistöalan toimintaa säätelevästä keskeisestä lainsäädännöstä ja sopimuksista.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistöliiketoiminnan lainsäädännön ja sopimusten perusteet28.10.202028.10.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Kaisa Saarela
koulutuspäällikkö

0400 127 247
kaisa.saarela@kiinko.fi

Leena Lampén
koulutuskoordinaattori

0400 127 306
leena.lampen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 550 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen aineisto ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Osallistumismaksuun lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Ilmoitathan mahdollisista erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 28.10.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.