Kiinteistöjohtamisen PM-seminaari

9.10.2019 - 9.10.2019
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Uudessa Kiinteistöjohtamisen seminaarisarjassa (FM, PM, AM) syvennytään syksyisin totuttuja toimintamalleja ravisteleviin tutkimustuloksiin ja innovatiivisiin käytännön ratkaisuihin. Kiinteistöjen hallinnan, ylläpidon ja käytettävyyden johtamisen ajankohtaisia kysymyksiä tarkastellaan PM-seminaarissa erilaisten kiinteistötyyppien kautta. Yrityksen toimitilojen, kauppakeskuksen, yliopistokampuksen, sairaalan, logistiikkakiinteistön ja datakeskuksen optimaalinen käytettävyys vaativat erilaista johtamista ja erilaisia ratkaisuja. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken.

Kohderyhmä

Kiinteistöjen hallinnan, ylläpidon ja käytettävyyden johtamisen ammattilaiset sekä muut kiinteistöalan osaajat, jotka haluavat syventää ymmärrystään kiinteistöjen ja työympäristöjen teknisten ja toiminnallisten ratkaisujen mahdollisuuksista tuottaa lisäarvoa organisaation ydintoiminnalle, henkilöstön hyvinvoinnille ja tilojen tuottavuudelle.

PM-seminaarin jälkeen seuraavana AM-seminaari 4.12.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso09.10.201909.10.2019Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2915
0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 25.9.2019 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti, kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.