Kiinteistöarviointi - valmennus AKA-kokeeseen

6.8.2020 - 7.8.2020
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Kahden päivän mittaisessa valmennuksessa käydään tehokkaasti läpi olennaiset asiat AKA/KHK-kokeeseen valmistautumisessa.

Keskeistä sisältöä ovat mm. hyvä kiinteistöarviointitapa, käsitteistö, markkinainformaation ja arviointimenetelmien käyttö sekä arviointilausunnon laatiminen.

Torstain ohjelma painottuu kaikille yhteiseen teoriaan ja perjantain ohjelma harjoituksiin, joita varten jakaudumme kahteen ryhmään:

- asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointi

- toimitilakiinteistöjen arviointi

Perjantain harjoitusryhmissä ovat mukana myös jo maaliskuun koulutuksessa teoriaopintonsa suorittaneet.

Osallistua voi joko paikan päällä Malmilla tai etäyhteydellä. Valinta tehdään ilmoittautumislomakkeella. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Kohderyhmä

Elokuun AKA-kokeeseen valmistautuvat.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

AKA/KHK-koe järjestetään 29.8.2020

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Luentojakso06.08.202007.08.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 720,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

720 euroa sisältäen valmennuksen aineistoineen ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta. Suurempien ryhmien osalta ota yhteyttä koulutuksen vastuuhenkilöön.

SKAY- ja AKA:n jäsenille myönnämme 10 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Mainitse jäsenyydestä ilmoittautumislomakkeella.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 24.7.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.