Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaari 2020 - Property Valuation Day 2020

21.4.2020 - 21.4.2020
Radisson Blu Royal Helsinki

Kuvaus

Seminaari toimii vuosittaisena arviointitoiminnan kehittämis- ja keskustelufoorumina, tuoden yhteen arvioinnin asiantuntijat ja heidän asiakkaansa. Tämän vuoden ohjelmassa keskitymme kiinteistömarkkinaa muokkaaviin ja kiinteistöjen arvon määritykseen vaikuttaviin trendeihin ja ilmiöihin niin kansainvälisten vaikutteiden kuin koko Suomenkin näkökulmasta. Aamupäivän puheenjohtajana toimii Head of Valuation & Advisory Olli Kantanen, CBRE Finland, ja iltapäivän ohjelmaa luotsaa Head of Valuation Heikki Kangas, Newsec Advisory in Finland.

Päivän aloittavassa talouskatsauksessa katsomme rohkeasti tulevaan ja ennakoimme maailmantalouden liikehdinnän vaikutuksia kiinteistömarkkinan keskeisiin painopisteisiin. Sitten syvennymme vertaamaan Suomen tilannetta kansainväliseen viitekehykseen ja ennakoimaan jo muualla havaittujen trendien rantautumista Suomeen. Aamupäivän päätteeksi paneudumme vielä toimitilapuolen vauhdikkaaseen kehityskulkuun ja seuraaviin käänteisiin. Iltapäivän ohjelma alkaa finanssivalvonnan havainnoilla kiinteistörahastojen arvonmäärityksestä - kommenttipuheenvuorolla höystettynä. Sen jälkeen tarkastelemme arvioinnin keskeisiä kysymyksiä kasvukeskusten ulkopuolella ja perehdymme erityisesti matkailun vaikutuksiin eri puolilla Suomea. Konkretiaa päivän sisältöihin tuovat caset ja monipuolisen puhujakaartin käytännönläheiset näkökulmat.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja tapaamaan kollegoita ja yhteistyökumppaneita!

Kohderyhmä

Kiinteistöarvioinnin ammattilaiset, RICS-arvioijat, KHK-arvioijat, AKA-arvioijat, arviointilausuntojen tilaajat ja käyttäjät, sijoittajat ja rahoittajat, kiinteistönvälittäjät ja neuvonantajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaari 2020 - Property Valuation Day 202021.04.202021.04.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää päivän ohjelman, sähköiset aineistot ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

RICS-, SKAY- ja AKA:n jäsenille myönnämme 10 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Alennuksen edellytyksenä on jäsenyyden maininta ilmoittautumislomakkeella. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 31.3.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 31.3.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.