Tulevaisuuden työympäristö

21.1.2021 - 22.1.2021
etäkoulutus / Helsinki

Kuvaus

Tilaisuudessa käsitellään työympäristöjen tulevaisuutta. Lisäksi pohdimme riskeihin varautumisista ja kuulemme kansainvälisiä puheenvuoroja. Saamme kuulla, mitä muualla Euroopassa on tutkittu ja mitä trendejä työympäristöjen kehittämiseen on tulossa.

Pystyykö koronapandemian kaltaisiin, työn tekemiseenkin vaikuttaviin kriiseihin jatkossa varautumaan? Millainen on co-working-tilojen tulevaisuus, entä mitä tarkoittaa kestävä, vastuullinen työympäristö?

Kuulet myös innovointia tukevista ympäristöistä ja koronatilanteen salliessa pääset myös tutustumaan Martelan tiloihin (kuvataan etäosallistujille).

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse. Koulutus järjestetään hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikanpäällä koulutustilassa. Koulutus järjestetään Helsingissä.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu HR-johdolle, kehityspäälliköille, toimitusjohtajille, projektipäälliköille ja kiinteistökehittäjille, kaikille heille jotka toteuttavat toimitilamuutoshankkeita. Se sopii myös henkilöille, jotka joutuvat ottamaan työssään huomioon työympäristön kehittämisen vaatimukset sekä myös toimitilojen kehittämisen asiantuntijoille.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 121.01.202122.01.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 850,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 850 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset luentoaineistot sekä aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaat. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos samasta organisaatiosta osallistuu kolme henkilöä, alennus on 10%, käytä ilmoittautumislomakkeella koodia ALE10 kohdassa Alennuskoodi.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 13.1.2021 koulutuksen yhteyshenkilölle minna.pelli@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.