Taloushallintofoorumi 2021

3.11.2021 - 4.11.2021
Sokos Hotel Torni Tampere

Kuvaus

Toista kertaa järjestettävä Kiinteistöalan taloushallintofoorumi tarjoaa monipuolisesti ajankohtaista tietoa taloushallinnon eri osa-alueilta. Foorumi järjestetään nyt kaksipäiväisenä, eli illallispuvut mukaan! Päivien sisällöt suunnitellaan siten, että ne sisältävät yhteisiä yleisiä osuuksia ja rinnakkaisohjelmia. Ohjelman sisältöjen suunnittelu alkaa joulukuussa, eli voit ehdottaa toivomuksia sisällöiksi.

HUOM! Early bird -hinta 24.6.2021 mennessä ilmoittautuneille on 600 euroa+alv!

Kohderyhmä

Ajankohtaisseminaari suunnitellaan kaikille taloushallinnon työtä tekeville ja niistä asioista kiinnostuneille, kuten kirjanpitäjät, reskontran hoitajat, controllerit, taloussihteerit, talousassistentit, vuokravalvojat, perintäalan ammattilaiset, talouspäälliköt ja talousjohtajat.

Tule verkostoitumaan kiinteistöalan taloushallinnon ykköstapahtumassa muiden alan toimijoiden kanssa!

Otamme tapahtumassa huomioon mahdollisen koronatilanteen vallitsevien ohjeistusten mukaisesti.

Kaikkien palautteiden keskiarvo oli 4,5.

"Loistavat luennoitsijat ja sisältö. Erinomainen ajankohta suunnata ajatukset tulevaan tilinpäätösaikaan."

ja

"Asiantuntevat luennoitsijat, jotka osasivat selittää asiansa intohimoisesti ja selkeästi, sellaista on mukava seurata."

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Taloushallintofoorumi 202103.11.202104.11.2021Tampere

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Early bird -hinta 24.6.2021 mennessä ilmoittautuneille on 600 euroa+alv. Tällöin kirjoita alennuskoodiin EB. Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään vahvistuskirjeessä ilmoitettuun ajankohtaan mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.