Kiinteistövarallisuuden johtaminen 2020

25.11.2020 - 25.11.2020
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Strateginen kiinteistöomaisuuden ja -varallisuuden arvon ja tuoton johtaminen turvaa kiinteistöomistusten taloudellisen kannattavuuden ja on tyypillisesti yksi organisaation vakavaraisuuden kulmakivistä. Salkkua on arvioitava ja johdettava jatkuvasti - päätökset ostamisesta, pitämisestä tai myymisestä ovat herkkiä sekä markkinassa tapahtuville muutoksille että organisaation ydintoiminnan kehittämisen linjauksille. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Päivä on myös osa kiinteistöjohtamisen seminaarisarjaa (FM, PM, AM), jossa syvennytään syksyisin totuttuja toimintamalleja ravisteleviin tutkimustuloksiin ja innovatiivisiin käytännön ratkaisuihin.

Kohderyhmä

Kiinteistöjohtamisen ammattilaiset sekä muut alan osaajat, jotka haluavat syventää ymmärrystään arvon ja tuoton johtamisesta, kiinteistösijoitusmarkkinoiden dynamiikasta, vuokrattavuuden lainalaisuuksista, investointien kannattavuudesta sekä kiinteistöomaisuuden ja -varallisuuden johtamisen uusimmista trendeistä.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse.

Koulutuksemme järjestään vuoden loppuun asti hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso25.11.202025.11.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 18.11.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.