Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehen ajankohtaispäivä (RAKIA)TM

14.5.2020 - 14.5.2020
Helsinki, Sokos Hotel Tripla

Kuvaus

Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehen ajankohtaispäivä RAKIA(TM) on vuosittainen asuntorakennuttamiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita käsittelevä ja alan toimijat yhteen kokoava seminaari. Kevään 2020 aiheina mm. rakennushanke Triplaan liittyvät hallinnanjako- ja yhteisjärjestelysopimukset sekä se, miten Triplan hanke eteni rakennuttaja-asiamiehen näkökulmasta. Kokonaisuudessaan ohjelma julkaistaan kevättalven aikana.

Kohderyhmä

Ajankohtaisseminaari on suunniteltu henkilöille, jotka toimivat rakennuttamisen taloudellis-hallinnollisissa tehtävissä, kuten rakennuttaja- ja kiinteistöasiamiehille ja rakennuttajasihteereille. Seminaari sopii myös rakennuttajayhteisöjen ja rakennuttajayritysten hallinnossa ja asuntomyynnissä toimiville.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
RAKIA-päivä  Helsinki

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

0400 885 919
suna.pyykko@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

0400 792925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 595,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 595 euroa. Hintaan sisältyy luennot, sähköinen aineisto ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 28.4.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.