Kiinteistöalan perintäpäivät

13.5.2019 - 14.5.2019
Sokos Hotel Torni Tampere, Tampere

Kuvaus

Kiinteistöalan perintäpäivät syventää ja tehostaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön perintäprosessin hallintaa sekä antaa käytännön valmiuksia perintätoimenpiteiden asianmukaiseen ja oikea-aikaiseen suorittamiseen.

Ohjelmassa on esillä mm. 1.9.2019 voimaan tuleva oikeudellisen perinnän uudistus, ajankohtaista oikeuskäytäntöä, todisteellinen tiedonanto, perinnän erityistapaukset ja vakuutusten tärkeys riskienhallinnassa. Lisäksi käydään läpi, miten hallittu prosessi ja parempi viestintä vähentää vakavia maksuhäiriöitä.

Ohjelmassa on myös perintäklinikka jossa osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ongelmatilanteista perinnän eri alueilta. Toivomme kysymyksiä etukäteen ja ne tulisi lähettää viimeistään 3.5. Raija Pääkköselle, raija.paakkonen@kiinko.fi

Kohderyhmä

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden perintäasioita hoitavat sekä perinnästä vastuussa olevat alan ammattilaiset kuten esimerkiksi isännöitsijät, asukassihteerit, perintätoimihenkilöt, vuokravalvojat ja vuokrakirjanpitäjät. Tilaisuus sopii hyvin myös perintäprosessia hoitaville lakimiehille sekä kaupunkien ja kuntien huoneenvuokra- ja osakasasioista vastaaville.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso13.05.201914.05.2019Tampere

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2948
0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

750 euroa sisältäen opetuksen, sähköisen aineiston, kahvitarjoilut, lounaat sekä illallisen. Osallistumismaksuun lisätään arvonlisävero 24 %. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Majoitukset varataan suoraan hotellista. Majoituksesta hotelli veloittaa erikseen: 145 eur/2hh/vrk ja 125 eur/1hh/vrk. Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset tai sokos.hotels@sok.fi 14.4. mennessä kiintiötunnuksella KIINKO Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä.

Peruutusehdot

Peruutusehdot: Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuskirjeessä mainittuun päivään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.