Webinaari: Oma jaksaminen ja muutoksenhallinta poikkeustilanteissa

26.5.2020 - 26.5.2020
verkkototeutus

Kuvaus

Miten nopeat muutokset vaikuttavat meihin ja kuinka muutokseen sopeutumista voi harjoitella? Miten tilanteesta oppii ja miten saa sen käännettyä voimavaraksi?

Lähde mukaan 60 minuutin matkalle resilienssioppiin. Kouluttajana toimitusjohtaja, pääkouluttaja Totti Karpela Mielenrauha Oy:stä. Voit lähettää kouluttajalle ennakkokysymyksiä koulutuksen yhteyshenkilöiden kautta.

Valmennuksen avulla voidaan tukea ja nopeuttaa palautumista sekä toimintakykyä tapahtuneen häiriön jälkeen tai muissa organisaation kohtaamissa muutospaineissa. Tämä lisää työn tuottavuutta, työhyvinvointia ja asiakaspalvelun laatua sekä edistää työssä jaksamista. Webinaari pidetään klo 9.30-10.30.

Kohderyhmä

Kaikki, jotka haluavat saada ajatuksia siitä, kuinka käsitellä omia ajatuksia ja toimintatapoja muutostilanteissa.

Muutos on jatkuva prosessi. Joskus se vaan on yllättävämpää, nopeampaa, ja pois oman päätöksentekomahdollisuuden alueelta.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Oma toiminta ja muutoksenhallinta poikkeustilanteissa26.05.202026.05.2020webinaari

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 140,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Webinaarin hinta on 140 euroa/hlö. Hintaan sisältyy opetus ja sähköinen aineisto. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Kysy useamman osallistujan hinta koulutuksen yhteyshenkilöiltä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 15.5.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.