Työympäristö- ja toimitilajohtaminen 2020

16.9.2020 - 16.9.2020
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Etätyö ja uudet työnteon tavat haastavat toimitila- ja työympäristöjohtamisen tuottamaan paikasta riippumattomia työnteon palveluja ja luomaan paitsi välttämätöntä turvallisuutta myös aitoa lisäarvoa toimistoissa työskentelyyn. Alustatalous ja älykkäät rakennukset tarjoavat huikeita mahdollisuuksia työympäristöjen kehittämiseen, työn tehostamiseen ja työpäivien monimuotoistamiseen. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Päivä on myös osa kiinteistöjohtamisen seminaarisarjaa (FM, PM, AM), jossa syvennytään syksyisin totuttuja toimintamalleja ravisteleviin tutkimustuloksiin ja innovatiivisiin käytännön ratkaisuihin.

Kohderyhmä

Toimitila- ja työympäristöjohtamisen ammattilaiset sekä muut kiinteistöalan osaajat, jotka haluavat syventää ymmärrystään työympäristöjen kehittämisen mahdollisuuksista tuottaa lisäarvoa organisaation ydintoiminnalle, henkilöstön hyvinvoinnille ja työn tuottavuudelle.

Seminaarissa pääsee verkostoitumaan myös Kiinteistöjohtamisen ja Työympäristöjohtamisen koulutusohjelmien osallistujien kanssa!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso16.09.202016.09.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 9.9.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.