Kiinteistökohteen johtaminen 2020

21.10.2020 - 21.10.2020
AnnaK, Helsinki

Kuvaus

Kiinteistöjen hallinnan, ylläpidon ja käytettävyyden johtaminen on jatkuvaa lisäarvon ja kustannustehokkuuden optimointia. Vastuullisuus ja kestävän kehityksen vaatimukset korostuvat, ja päätöksenteko perustuu digitalisaation myötä räjähdysmäisesti lisääntyvään dataan, jota voidaan analysoida lukemattomiin käyttötarkoituksiin. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Päivä on myös osa kiinteistöjohtamisen seminaarisarjaa (FM, PM, AM), jossa syvennytään syksyisin totuttuja toimintamalleja ravisteleviin tutkimustuloksiin ja innovatiivisiin käytännön ratkaisuihin.

Kohderyhmä

Kiinteistöjen hallinnan, ylläpidon ja käytettävyyden johtamisen ammattilaiset sekä muut kiinteistöalan osaajat, jotka haluavat syventää ymmärrystään kiinteistöjen ja työympäristöjen teknisten ja toiminnallisten ratkaisujen mahdollisuuksista tuottaa lisäarvoa organisaation ydintoiminnalle, henkilöstön hyvinvoinnille ja tilojen tuottavuudelle.

Seminaarissa pääsee verkostoitumaan myös Kiinteistöjohtamisen koulutusohjelman osallistujien kanssa!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso21.10.202021.10.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 550,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 14.10.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.