Työympäristöjohtamisen koulutusohjelma

16.9.2020 - 22.1.2021
Helsinki

Kuvaus

Mihin tarkoitukseen työympäristöjä tehdään? Monessa yrityksessä siirryttiin laajempaan etätyöskentelyyn koronapandemian yhteydessä. Olisiko tähän voitu varautua? Miten jatkuva etätyö näkyy tuon tuottavuudessa? Millainen on työympäristön "uusi normaali" koronakriisin jälkeen?

Työympäristöjohtamisen koulutuksessa lähdetään liikkeelle työnteon väistämättömästä muuttumisesta. Miten toimitilakulttuuri on vaikuttanut organisaatioiden menestymiseen poikkeustilanteessa? Koulutuksesta saat työkaluja ja valmiuksia kehittää oman organisaatiosi toimitilakulttuuria. Kuulet myös esimerkkejä erilaisista työympäristön kehittämisprosesseista.

Tarvitaanko jatkossa toimistoja, missä asiakkaita kohdataan? Miten tehdään innovaatiotöitä, osaamisen kehittämistä? Työ ja tavat muuttuvat, ja se muuttaa myös työympäristöä. Työympäristöratkaisut ovat aina virtuaalisia, sosiaalisia ja fyysisiä.

Koulutuksessa annetaan valmiuksia tiedolla johtamiseen, kustannustehokkuuteen ja työympäristön muuttamiseen.

Ohjelmassa on varattu aikaa osallistujien väliseen keskusteluun, oppien jakamiseen ja yhdessä tekemiseen.

Koulutuksen Early Bird -hinta viimeistään 4.8.2020 ilmoittautuneille on 2880 euroa, käytä koodia EB ilmoittautumislomakkeella kohdassa: Alennuskoodi.

Koulutusohjelman ohjausryhmä

  • Työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntija, FT Suvi Nenonen, Suomen Yliopistokiinteistöt Oy
  • Työympäristöyksikön päällikkö Reetta Ripatti-Jokela, Senaatti-kiinteistöt
  • Toimitilapäällikkö Ari Saarinen, Elisa Oyj
  • Johtava asiantuntija Jyrki Yläoutinen, Workspace Oy
  • Johtaja, toimitilat Mikko Östring, RAKLI ry
  • Liiketoimintajohtaja Anu Karvonen, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy
  • Koulutuspäällikkö Tiia Nurminen, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy
  • Koulutuspäällikkö Anne Pitkänen, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työympäristön kehittäjille, HR-johdolle, kehityspäälliköille, toimitusjohtajille, projektipäälliköille ja kiinteistökehittäjille sekä kaikille toimitilamuutoshankkeiden toteuttajille ja kehittämisen asiantuntijoille. Koulutus sopii henkilöille, joiden tulee ottaa työssään huomioon työympäristön kehittämisen vaatimukset.

Koulutuksen toteutus

Järjestämme kaikkien koulutustemme lähijaksot ja seminaarimme toistaiseksi etätoteutuksina ja -koulutuksina 1.8.2020 saakka. Poikkeustilanteen vaatiessa meillä on valmius jatkaa etäkouluttamista pidemmälle syksyyn. Palatessamme lähiopetukseen ja seminaarisaleihin huomioimme opiskelijaturvallisuuden viranomaissuositusten mukaisesti. Voit ilmoittautua koulutuksiimme normaalisti nettisivumme kautta. Mikäli sinulla on kysymyksiä koulutuksista, olethan yhteydessä koulutuksen vastaaviin.

Digiloikka ja työnteon tapojen nopea muutos ovat tuoneet aivan uudet haasteet työympäristöjohtamiselle.

Järjestämme koulutuksemme elo-syyskuussa siten, että osallistujillamme on mahdollisuus valita koulutukseen osallistumisesta etäyhteyksin tai fyysisesti koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Työ murroksessa - työympäristöt NYT16.09.202017.09.2020Helsinki
Tuottava työympäristö ja tiedolla johtaminen19.10.202020.10.2020Helsinki
Työympäristöjohtaminen ja viestintä toimitilamuutoksessa30.11.202001.12.2020Helsinki
Tulevaisuuden työympäristö21.01.202122.01.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 3 200,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen Early Bird -hinta viimeistään 4.8.2020 ilmoittautuneille on 2880 euroa, käytä koodia EB ilmoittautumislomakkeella kohdassa: Alennuskoodi. Koulutusohjelman normaali hinta 5.8.2020 alkaen on 3200 euroa. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset luentoaineistot sekä aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaat. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdolliset kirjallisuus-, matka- ja majoituskulut opiskelija maksaa itse.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 4.9.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle minna.pelli@kiinko.fi. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan