PGP27 Kiinteistöliiketoiminnan johtaminen

2.9.2020 - 13.8.2021
Helsinki

Kuvaus

Arvonluonti kiinteistöliiketoiminnassa perustuu kiinteistömarkkinoiden muutosten ennakointiin ja tilojen käyttäjien tarpeiden ymmärtämiseen Monialaisuus sekä sijoittajan, omistajakäyttäjän ja palvelutuottajan vaatimukset tuovat ohjelmaan jatkuvasti uusiutuvia näkökulmia.

Koulutuksen aikana on vapaaehtoinen opintomatka Eurooppaan, jonka kohde ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutuksessa on 7 kahden päivän jaksoa sekä kahden päivän tutkielmaseminaari. Tämän lisäksi ennen koulutuksen alkua pidettävä infotilaisuus sekä päätöstilaisuus.

Kohderyhmä

Ohjelma on tarkoitettu kiinteistöalan johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat päivittää, laajentaa ja syventää osaamistaan sekä valmentautua alan muutosten hallintaan ja nykyisen tehtäväalueensa kehittämiseen. Osallistumisen edellytyksenä on vähintään kolmen vuoden kokemus kiinteistöliiketoiminnan johtamisesta tai kiinteistöjohtamisesta.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Tiia Nurminen
koulutuspäällikkö

09 3509 2930
040 768 2009
tiia.nurminen@kiinko.fi

Kriste Mäkelä
koulutuskoordinaattori

040 6640 901
kriste.makela@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 5 600,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 5600 euroa, valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Osallistumismaksusta lähetetään 500 euron ennakkolasku paikkavahvistuksen yhteydessä ja loppuosa laskutetaan yhdessä erässä ensimmäisen lähijakson jälkeen. Jos osallistuja peruu koulutuksen, ennakkomaksua ei palauteta.

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.