Henkilöstön johtaminen

16.4.2018 - 14.5.2018
Helsinki

Kuvaus

Henkilöjohtamisen tutkintokoulutuksessa opit sisäistämään strategista henkilöstöjohtamista ja henkilöstötoimintoja esim. henkilöstösuunnittelua, rekrytointia, perehdyttämistä, henkilöstön kehittämistä, palkitsemista, urajohtamista, työhyvinvointia sekä henkilöstöpalveluja. Osa-alueita tarkastelet oman työsi ja tämän päivän haasteiden näkökulmasta. Tavoitteena on antaa sinulle hyvät valmiudet henkilöstöjohtamiseen.

Henkilöstön johtamisen on yksi tutkinnon osa Johtamisen erikoisammattitutkinnosta. Tutkintokoulutukseen osallistuvat suorittavat ammatillisen tutkinnon osan näyttämällä osaamista tekemällä omaa henkilöstöjohtamista kehittävän kehittämisprojektin sekä osoittamalla osaavansa arvioida ja johtaa oman vastuualueensa toimintaa ja henkilöstöä. Huomioimme tutkintokoulutuksessa aiemman osaamisesi ja voit päästä näyttämään osaamisesi suorittamalla tutkinnon osan ilman teoriaopintoja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu organisaatioiden johdolle ja keskijohdolle sekä asiantuntija-alueiden ja projektien johtajille ja päälliköille, jotka haluavat systemaattisesti kehittää omaa johtajuuttaan.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Henkilöstön johtaminen, osaamisen johtaminen16.04.201816.04.2018
Suorituksen ja muutoksen johtaminen17.04.201817.04.2018
Työlainsäädäntö, työhyvinvointi14.05.201814.05.2018

Yhteyshenkilö

Tiia Bueno Vecino
koulutuspäällikkö

09 3509 2951
0400 127 248
tiia.bueno@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 285,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jonka hinta on 285 euroa (paikkoja on rajoitetusti). Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentoaineisto sekä kahvitarjoilut. Koulutus on arvonlisäverotonta. Mahdolliset matka- ja majoituskulut opiskelija maksaa itse.

Pyydämme huomioimaan, että jos opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea.

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.