Vuokravalvonnan tutkinto (VVT)

4.2.2020 - 8.6.2020
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Antaa perusteet hallita keskeiset osa-alueet vuokra- ja vastikevalvonnassa. Tutkinnon suorittanut osaa ryhtyä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiössä oikea-aikaisiin toimenpiteisiin pakkokeinojen käyttämiseksi ja saatavien perimiseksi. Selvittää vuokra- ja vastikekirjanpidon perusteita. Koulutusohjelmassa on käytössä virtuaalinen opiskeluympäristö Optima. Kurssin lopuksi on tentti Optimassa, jonka läpäisseet saavat VVT -tutkintotodistuksen.

Kohderyhmä

Vuokranantajien ja asunto-osakeyhtiöiden vuokra- ja vastikevalvontaan sekä perintään liittyviä tehtäviä hoitavat vuokravalvojat, vuokrakirjanpitäjät, isännöitsijät, kiinteistösihteerit ja muut vastaavat henkilöt.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo kokemusta vuokra- ja vastikevalvontaan ja perintään liittyvistä tehtävistä. Lisäksi koulutus sopii henkilöille, jotka ovat perehtymässä näiden tehtävien hoitoon. Koulutus tukee työssä tapahtuvaa oppimista.

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Uutta!

Tutkintoon on sisällytetty webinaaritallenteet aiheista As Oy:n asema pantti- ja pakkohuutokaupassa, konkurssi ja vuokra- ja vastikesaatavien ulosotto!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
1. jakso04.02.202005.02.2020Helsinki
2. jakso21.04.202022.04.2020Helsinki
Tentti08.06.202008.06.2020Helsinki

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 975,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 975 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.