Liiketoiminnan palvelujen osaamisala KISI, Liiketoiminnan ammattitutkinto

4.11.2020 - 5.4.2021
etäkoulutus / Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaminen liiketoiminnan palvelujen osaamisalalta antaa hyvät valmiudet hoitaa monipuolisia kiinteistöalan yrityksen asiakaspalvelu-, assistentti- ja viestintätehtäviä. Tutkinto vahvistaa myös opiskelijan ammatillisia perusvalmiuksia ja työyhteisötaitoja. Koulutus sisältää lähijaksoja, itsenäistä opiskelua ja tiedonhankintaa, oppimistehtäviä ja itsenäistä sekä ohjattua verkko-opiskelua.

Koulutuksen avulla opit kehittämään oman työyhteisösi sisäisiä ja ulkoisia palveluprosesseja sekä toimimaan liiketoiminnan tukena päivittäisissä asiakaspalvelutilanteissa. Koulutuksessa opit myös perustiedot asunto-osakeyhtiölaista sekä asunto-osakeyhtiön taloushallinnosta ja opit hyödyntämään uusinta tietoa omassa työssäsi.

Liiketoiminnan ammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta, yhdestä pakollisesta, Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen -tutkinnon osa, sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Nämä valinnaiset tutkinnon osat valitset työskentely-ympäristösi ja työtehtäviesi mukaan. Kiinteistöalan toimistotehtävissä työskentelyä tukevat esimerkiksi Assistentti- ja sihteerityön palvelut - ja Liiketoiminnan tukipalvelut -tutkinnon osat.

Tutustu tutkinnon perusteisiin Liiketoiminnan ammattitutkinto»

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kiinteistöalan asiakaspalvelu- ja toimistotehtävissä jo työskenteleville sekä alalle aikoville henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä jollakin muulla toimialalla. Koulutukseen osallistuvalla tulee olla työpaikka kiinteistöalan yrityksessä.

Järjestämme koulutuksemme vuoden loppuun asti siten, että osallistujillamme on mahdollisuus valita koulutukseen osallistumisesta etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Heli Peltonen
verkkokoulutuspäällikkö

040 753 3163
heli.peltonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 620,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 620 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.