Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto 63 (AIT®)

24.8.2020 - 24.8.2022
Tampere

Kuvaus

Koulutuksen hakuaika on päättynyt. Voit halutessasi vielä jättää hakemuksen perusteineen, niin olemme yhteydessä mikäli koulutukseen vapautu paikkoja. Seuraava AIT®-koulutus alkaa Helsingissä syyskuussa 2021.

Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto (AIT)®:

  • avaa uusia näkökulmia asuinkiinteistöjen hallinnon johtamiseen ja kehittämiseen yhdessä omistajien ja palveluverkoston kanssa
  • vahvistaa ammatti-isännöitsijän valmiuksia johtaa asunto-osakeyhtiöiden toimintaa ja prosesseja kiinteistöalan vaativissa tehtävissä
  • kehittää ammatti-isännöitsijän yhteistyö- ja johtamistaitoja sekä henkilöstö- että palveluliiketoiminnan sektorilla
  • syventää isännöintiliiketoiminnan tietoja asiakkuuksien, oman toiminnan sekä tiimin johtamisen osa-alueilla
  • tukee valmiuksia toimia erilaisten kehittämis- ja korjaushankkeiden sekä projektien vetäjänä ja ohjaa ymmärtämään eri-ikäisten ja -tyyppisten kiinteistöjen teknisiä ominaisuuksia
  • ohjaa ammatti-isännöitsijää kehittämään omia työskentelytapojaan ja omaa oppimistaan jatkuvasti muuttuvalla ja kehittyvällä toimialalla
  • mahdollistaa samalla isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittamisen

Opintoja syvennetään laatimalla lopputyönä tutkielma omavalintaisesta alan tai oman toimintaympäristön kehittämiseen liittyvästä aiheesta.

Koulutusjaksot pidetään pääosin Tampereella. Yksi jakso on Turussa ja yksi Helsingissä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu vahvan pohjaosaamisen omaaville isännöitsijöille ja muille, joilla on vastuullaan merkittäviä, pääasiassa asuinkiinteistöomaisuuksia sekä kokemusta kiinteistön hallinnoinnista, kehittämisestä ja johtamisesta.

Hakijalta edellytetään vähintään kaksi vuotta päätoimista isännöintikokemusta tai viisi vuotta vastaavaa kokemusta kiinteistöalalta. Koulutusvaatimuksena on suoritettu ITS®-tutkinto tai vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen alalle soveltuva tutkinto.

Hakulomakkeesta tulee käydä ilmi hakijan koulutus, kokemus sekä perustelut koulutukseen hakeutumiselle.

Hakemuksen koulutus- ja työkokemustiedot on täytettävä.

Järjestämme koulutuksemme elo-syyskuussa siten, että osallistujillamme on mahdollisuus valita koulutukseen osallistumisesta etäyhteyksin tai fyysisesti koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Isännöintiliiketoiminta, strateginen johtaminen24.08.202025.08.2020Tampere
Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön hallinnon johtaminen26.10.202027.10.2020Tampere
Kiinteistöomaisuuden talouden suunnittelu ja johtaminen07.12.202009.12.2020Tampere
Asiakkuuksien hallinta, viestintä ja markkinointi25.01.202126.01.2021
Johtajuus isännöintiliiketoiminnassa03.05.202104.05.2021
Kiinteistöjen teknisen toiminnan johtaminen26.08.202127.08.2021
Kiinteistöjen teknisen toiminnan johtaminen03.11.202105.11.2021

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

0400 792925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 3 995,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 3990 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Koulutus laskutetaan kahdessa erässä. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Tutkintovaatimuksiin kuuluvan kirjallisuuden hankkivat ja kustantavat opiskelijat itse.

Kansainväliseen osuuteen (vapaaehtoinen), toteutus 2021 muiden opiskelijaryhmien kanssa) tulevat lisäksi matka- ja majoituskustannukset, joiden suuruus selviää kun kohde varmistuu.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.