Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (KIRA JET)

25.3.2019 - 31.10.2020
Helsinki

Kuvaus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on arvostettu ammatillinen tutkinto, jonka ammattitaitovaatimusten lähtökohtina ovat organisaation tai yrityksen toiminnan johtaminen sekä kehittäminen, johtajana kehittyminen sekä näiden prosessien kytkeminen toisiinsa. Tutkintoa suorittaessasi opit hallitsemaan kokonaisvaltaisesti johtamisen eri osa-alueita.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, johon määritellään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen tarve - mm. valitaan tarvittavat teoriaopinnot.

Kiinteistö- ja rakennusalalle räätälöity johtamiskoulutus luo opiskelijalle alan verkostoja, joita voi käyttää vielä koulutuksen päätyttyäkin. Lisäksi koulutukseen sisältyy mahdollisuus pääkouluttajan ilmaiseen puhelinkonsultaatio käytännön johtamisen haasteista.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tehokas koulutus sinulle, jolla on vahva oman toimialan ja tuotteiston osaaminen ja asiantuntemus.

Kohderyhmä

Koulutusohjelma on suunnattu kaikille, jotka johtavat ja kehittävät oman vastuualueensa tai yrityksensä toimintaa. Tutkinnon suorittaminen soveltuu hyvin johdolle ja keskijohdolle sekä asiantuntija-alueiden ja projektien johtajille ja päälliköille, jotka haluavat systemaattisesti kehittää omaa johtajuuttaan.

Tutkinnon voi suorittaa myös suoraan näytöin, ilman teoriaopintoja. Ole yhteydessä, niin keskustellaan johtamisosaamisestasi lisää ja pohditaan yhdessä sinulle sopivin tapa suorittaa tutkinto.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Jarkko Mahkonen
koulutuspäällikkö

0505448561
jarkko.mahkonen@kiinko.fi

Tiia Bueno Vecino
koulutuspäällikkö

09 3509 2951
0400 127 248
tiia.bueno@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 000,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Tutkintokoulutus on valtion tukemaa. Opiskelijamaksuun sisältyy henkilökohtaistetut opinnot, tutkinnon suorittaminen, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.