Asunto-osakeyhtiön isännöinti, Isännöinnin ammattitutkintokoulutus

3.6.2019 - 31.8.2020
Oulu

Kuvaus

Koulutus sisältää isännöinnin keskeiset osa-alueet hallinnon, talouden, teknisen ylläpidon, sopimushallinnan sekä asiakkuuksien ja viestinnän osa-alueilta. Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti monimuoto-opiskeluna, johon sisältyy tarvittavat lähiopetus- ja etäopiskelujaksot oppimistehtävineen. Koulutuksen sisältö suunnitellaan jokaisen henkilökohtaisten osaamistarpeiden mukaisesti.

Isännöinnin ammattitutkinto on näyttötutkinto, jonka voi suorittaa joustavasti isännöintityötä tehden. Isännöinnin ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Opiskelija valitsee itselleen sopivat valinnaiset tutkinnon osat oman osaamisensa ja työtehtävien sekä työpaikan mukaisesti. Tutustu tutkinnon perusteisiin Isännöinnin ammattitutkinto perusteet »

Kohderyhmä

Isännöintitehtävissä jonkin aikaa toimineet tai alalle hakeutuvat.

Ammattitaito osoitetaan aidoissa työtehtävissä, joten tutkinnon suorittajalla tulee olla harjoittelu- tai työpaikka isännöinnin tehtävissä. Voit hankkia harjoittelu- tai työpaikan koulutuksen aikana.

Ammattitutkinto soveltuu alan työkokemusta jo hankkineelle osaamisen tunnustamiseen tai ammattitaidon kehittämiseen. Se voi olla myös väylä uudessa ammatissa tarvittavan ammattitaidon osoittamiseen. Tutkinnon suorittaja voi toimia asunto-osakeyhtiön, vuokrataloyhtiön tai teknisen isännöinnin parissa tai olla hakeutumassa näihin tehtäviin.

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 15 viimeiseen hakupäivään 12.5. mennessä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Isännöinnin toimintaympäristö ja asunto-osakeyhtiön hallinnon hoitaminen03.06.201905.06.2019Oulu
Isännöintityö, asiakaspalvelu ja viestintä09.09.201910.09.2019Oulu
Asunto-osakeyhtiön talouden hoitaminen  Oulu
Teknisen elinkaaren hoitaminen  Oulu

Yhteyshenkilö

Noora Mäkinen
koulutuspäällikkö

09 3509 2949
040 146 2747
noora.makinen@kiinko.fi

Kirsi Mykkänen-Vesalainen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2936
040 716 2424
kirsi.mykkanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 690,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Tutkintokoulutuksen opiskelijamaksu valtion tukemana on 690 euroa. Hintaan sisältyy opetus (maksimissaan 14 lähipäivää riippuen valinnaisista osista ja aikaisemmasta osaamisesta), sähköinen luentomateriaali, näytöt sekä kahvitarjoilut. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti. Tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista on osallistujalle maksutonta. Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa veloitamme aiheutuneina kuluina 25 % osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.