Vuokravalvojapäivät

22.9.2020 - 23.9.2020
Sokos Hotel Aleksandra, Jyväskylä

Kuvaus

Syventää osallistujien valmiuksia vuokravalvonnan ja perintäasioiden erityiskysymysten hallintaan. Tilaisuus toimii alan ammattilaisten vuosittaisena kohtaamispaikkana.

Kohderyhmä

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden vuokravalvonnasta ja perinnästä vastaavat vuokravalvojat, vuokrakirjanpitäjät, asukas- ja vuokrasihteerit, asukasneuvojat, asukashallintopäälliköt, isännöitsijät, isännöitsijöiden sihteerit sekä muut huoneenvuokra-, osakas- ja perintäasioita käytännössä hoitavat ja niiden kehittämisestä vastaavat henkilöt. Kaupunkien ja kuntien huoneenvuokra-asioista vastaavat.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Järjestämme koulutuksemme elo-syyskuussa siten, että osallistujillamme on mahdollisuus valita koulutukseen osallistumisesta etäyhteyksin tai fyysisesti koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti."

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso22.09.202023.09.2020

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hinta yhdelle päivälle on lähitoteutuksena on 550 euroa + alv 24 %. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Majoitukset varataan suoraan hotellista. Majoituksesta hotelli veloittaa erikseen: 170 eur/2hh/vrk ja 150 eur/1hh/vrk. Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset tai sokos.hotels@sok.fi 27.8. mennessä kiintiötunnuksella Kiinko. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 10.9.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.