Osakas yhteisenä asiakkaana - isännöinnin ja kiinteistönvälityksen yhteistyö

11.3.2020 - 11.3.2020
AnnaK, Annankatu

Kuvaus

Vaivalloinen vastus vai korvaamaton kumppani? Välittäjä ja isännöitsijä asiakkaan asialla.

Kiinteistönvälittäjä ja isännöitsijä palvelevat samaa asiakasta eli taloyhtiön osakasta. Jotta asiakkaalle voidaan tarjota parasta palvelua, tarkoittaa se sujuvaa yhteistyötä välittäjien ja isännöitsijän kesken. Aamupäivän aikana kuulemme, mistä koostuvat kiinteistönvälittäjän ja isännöitsijän toimenkuvat, missä kohtaa asunto-osakeyhtiön myyntitilanteissa osapuolet kohtaavat ja millaisin odotuksin. Pohdimme yhdessä, miten välttää ongelmakohdat ja miten kumpikin taho voisi yhä paremmin toimia yhteisen asiakkaan eli taloyhtiön uuden osakkaan parhaaksi. Iltapäivä on varattu tietoiskuihin ajankohtaisista teemoista ja päivän päätteeksi luotsaamme katseen tulevaisuuden asumiseen.

Kohderyhmä

Kiinteistönvälittäjät, myyntineuvottelijat, myyntisihteerit, isännöitsijät, kiinteistösihteerit

Isännöitsijän ja kiinteistönvälittäjän yhteistyö on parhaimmillaan huippuhyvää ja se toimii molemmille kehityksen ja markkinoinnin moottorina, kiteyttää toimitusjohtaja, AIT® Mauri Niemelä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso11.03.202011.03.2020

Yhteyshenkilö

Esa Heikkinen
koulutuspäällikkö

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskooordinaattori (harjoittelija)

040 629 7757
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 430,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset luennot ja tarjoilut sekä aineisto sähköisessä muodossa. Osallistumismaksuun lisätään arvonlisävero 24 %.