Kiinteistösihteeripäivät

26.8.2020 - 27.8.2020
Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna

Kuvaus

Kiinteistösihteerit kokoontuvat vuosittaisille Kiinteistösihteeripäiville elokuussa Hämeenlinnaan. Samaan aikaan järjestetään Asumisneuvojapäivät. Seminaariohjelma sisältää ajankohtaista juridiikkaa ja tuoreita oikeustapauksia sekä muita kiinteistösihteereille keskeisiä, toivottuja aiheita. Ensimmäisen päivän päätteeksi kokoonnutaan asumisneuvojien kanssa yhteiselle luennolle. Päivän loppuhuipennuksesta vastaa Anna Perho puheenvuorollaan "Antisäätäjä - näkökulmia fiksumpaan ajankäyttöön". Luvassa siis keinoja kiireen kesyttämiseen ja työkaluja ajankäytön tehostamiseen. Ilta jatkuu iloisen verkostoitumisen ja illallisen merkeissä uusien ja tuttujen kollegoiden kanssa.

Katso majoituksen hinnat ja lisätiedot "Hinnan lisätiedot" kohdasta.

Kohderyhmä

Kiinteistösihteerit sekä kiinteistöalalla toimivat sihteerit ja asiakaspalveluhenkilöt

Kiinteistösihteeripäivät siirretty toukokuulta pidettäväksi 26.-27.8. Hämeenlinnassa!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso  Helsinki

Yhteyshenkilö

Noora Mäkinen
koulutuspäällikkö

040 146 2747
noora.makinen@kiinko.fi

Kirsi Mykkänen-Vesalainen
koulutuskoordinaattori

040 716 2424
kirsi.mykkanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 625,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 625 euroa sisältäen seminaariosallistumisen, sähköisen luentoaineiston sekä kahvi-, lounas- ja illallistarjoilut. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Majoituksen osallistuja varaa ja maksaa itse. Majoitukset varataan suoraan hotellista. Majoituksesta hotelli veloittaa erikseen: 121 eur/2hh/yö ja 106 eur/1hh/yö. Majoitusvaraukset tehdään suoraan Original Sokos Hotel Vaakuna hotelliin puh. 020 1234 636 tai vaakuna.hameenlinna@sokoshotels.fi 25.7.2020 saakka kiintiötunnuksella KIINKO. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 12.8.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.