Kiinteistösihteeripäivät

26.8.2020 - 27.8.2020
Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna

Kuvaus

Kiinteistösihteerit kokoontuvat vuosittaisille Kiinteistösihteeripäiville elokuussa Hämeenlinnaan. Samaan aikaan järjestetään Asumisneuvojapäivät. Seminaarista saat monipuolisen kattauksen ajankohtaista juridiikkaa mm. missä mennään huoneistotietorekisterin käyttöönoton kanssa. Kuulet myös tuoreita oikeustapauksia sekä muita kiinteistösihteereille keskeisiä, toivottuja aiheita. Ensimmäisen päivän päätteeksi kokoonnutaan asumisneuvojien kanssa yhteiselle luennolle. Ilta jatkuu iloisen verkostoitumisen ja illallisen merkeissä uusien ja tuttujen kollegoiden kanssa. Torstaina keskustellaan kodin ja asumisen turvallisuusasioista sekä osakkaiden remonteista taloyhtiöissä.

Järjestämme koulutuksemme elo-syyskuussa siten, että osallistujillamme on mahdollisuus valita koulutukseen osallistumisesta etäyhteyksin tai fyysisesti koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Katso lisätiedot ja majoituksen hinnat "Hinnan lisätiedot" kohdasta.

Kohderyhmä

Kiinteistösihteerit sekä kiinteistöalalla toimivat sihteerit ja asiakaspalveluhenkilöt

Vuoden 2019 KISI-päivien palautteen perusteella 80% suosittelisi tapahtumaa muille aivan varmasti ja 20% melko varmasti. Osallistujien palautetta:

Erittäin hyvät aihekokonaisuudet ja myös se "keveämpi" luento elämästä sai paljon ajatuksia syntymään.

Pidän siitä että nämä koulutuspäivät on toteutettu erinomaisella ammattitaidolla ja KISI:en ammattiryhmää arvostaen.

Aiheet olivat tärkeitä ja ajankohtaisia. Kouluttajat olivat yhtä oppilaiden kanssa ja luennot olivat sujuvia. Myös tauotukset olivat kohdillaan ja hyvin varustettu.

Motivoi aina omaan työhön ja saa uusia ideoita.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso  Helsinki

Yhteyshenkilö

Noora Mäkinen
koulutuspäällikkö

040 146 2747
noora.makinen@kiinko.fi

Kirsi Mykkänen-Vesalainen
koulutuskoordinaattori

040 716 2424
kirsi.mykkanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 625,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 625 euroa sisältäen osallistumisen paikan päällä, sähköisen luentoaineiston sekä kahvi-, lounas- ja illallistarjoilut. Hinta etänä seminaariin osallistuville on 500 euroa sisältäen sähköisen luentoaineiston. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hinta vahvistetaan vahvistus- ja laskutusvaiheessa

Majoituksen osallistuja varaa ja maksaa itse. Majoitukset varataan suoraan hotellista. Majoituksesta hotelli veloittaa erikseen: 121 eur/2hh/yö ja 106 eur/1hh/yö. Majoitusvaraukset tehdään suoraan Original Sokos Hotel Vaakuna hotelliin puh. 020 1234 636 tai vaakuna.hameenlinna@sokoshotels.fi 12.8.2020 saakka kiintiötunnuksella KIINKO. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 7.8.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.