Kiinteistöpäällikköpäivät

23.1.2020 - 24.1.2020
m/s Silja Europa Hki-Tallinna-Hki

Kuvaus

Päivien aikana käymme keskustelua yhä kehittyvästä teknologiasta ja siitä, mitä mahdollisuuksia robotiikka tuo kiinteistönpitoon. Aiheena myös sisäilman ongelmat, mitkä niitä aiheuttavat ja miten niitä voi ennaltaehkäistä. Kuulemme myös millaisilla investoinneilla energiankulutusta ja päästöjä saadaan alas erilaisissa toimitilakohteissa.

Katso hinnat eri hyttiluokissa "hinnan lisätiedot" kohdasta.

Kohderyhmä

Kiinteistöpäälliköt, FMA-tutkinnon suorittaneet ja muut tilojen ylläpidon asiantuntijat.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistöpäällikköpäivät23.01.202024.01.2020

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

0400 885 919
suna.pyykko@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

0400 792925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 480,00€
+ ALV alv. 0%

Hinnan lisätiedot

  • A2-hengen hytti 480 euroa
  • A1-hengen hytti 520 euroa
  • B2-hengen hytti 460 euroa
  • B1-hengen hytti 485 euroa

Hinta sisältää luennot, sähköisen aineiston, majoituksen valitussa hyttiluokassa sekä ohjelman mukaiset ruokailut (aamiainen, lounas ja buffet-illallinen juomineen). Laivaseminaari on arvonlisäveroton.

Merkitse toivomasi hyttiluokka ja mahdollinen hyttikaveri ilmoittautumislomakkeessa pyydettyyn kohtaan. Tarvitsemme myös syntymäajan laivayhtiön matkustajaluetteloa varten. Ilmoita syntymäaika lisätiedoissa ILMAN henkilötunnuksen loppuosaa.

Mikäli kahden hengen hyttiluokka valitessa ei samasta ryhmästä löydy hyttikaveria, pidätämme oikeuden muuttaa valinta yhden hengen hytiksi. Laskun loppusumma muutetaan ennen laskutusta vastaamaan valitsemaasi hyttiluokkaa..

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 20.12.2019 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta, kun muutoksesta ilmoitetaan viimeistään kolme arkipäivää ennen lähtöä.