Kiinteistöjuridiikka 2020

7.5.2020 - 7.5.2020
Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Kuvaus

Vuosittainen Kiinteistöjuridiikkapäivä ajankohtaisine aiheineen kokoaa alan asiantuntijat kuulemaan ajankohtaisia luentoja sekä keskustelemaan kehityssuunnista.

Tänä vuonna aloitamme odotetulla juridiikkapotpurilla, jonka jälkeen viestintäoikeuden professori Päivi Korpisaari avaa tiedon valta- ja vastuukysymyksiä sekä valottaa tietosuojaa 5g ajan älykaupungeissa. Päivässä on mukana tiivis katsaus maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksen vaiheista ja erityisesti pääurakoitsijan toteutusvastuusta. Mukana myös allianssimallin yleiset sopimusehdot ja sopimuslomakkeet. Muut aiheet ja koko ohjelma julkaistaan helmikuun aikana.

Kohderyhmä

Lakimiehet ja muut asiantuntijat, jotka tarvitsevat toiminnassaan kiinteistöjuridiikan tietoja.

Hyvät, valmistautuneet esiintyjät, paljon asiaa tiiviissä muodossa.

Asiantuntijat, kiinnostavat aiheet

Monipuolinen kattaus päivänpolttavia sekä perusaiheita ja katsausta myös tulevaan. Vaikka aihealueet vaihtelevat, niin olen tykännyt tästä vuosittain järjestettävästä koulutuksesta.

- palautetta Kiinteistöjuridiikka 2019 seminaarista

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskooordinaattori (harjoittelija)

040 629 7757
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 595,00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 22.4.2019 hanne.valtonen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.