Kiinteistöjuridiikka 2020

11.9.2020 - 11.9.2020
Clarion Hotel, Helsinki

Kuvaus

Vuosittainen Kiinteistöjuridiikkapäivä ajankohtaisine aiheineen kokoaa alan asiantuntijat kuulemaan ajankohtaisia luentoja sekä keskustelemaan kehityssuunnista.

Tänä vuonna aloitamme odotetulla juridiikkapotpurilla, jonka jälkeen viestintäoikeuden professori Päivi Korpisaari avaa tiedon valta- ja vastuukysymyksiä sekä valottaa tietosuojaa 5g ajan älykaupungeissa. Päivässä on mukana tiivis katsaus maankäyttö- ja rakennuslain uudistuksen vaiheista ja erityisesti pääurakoitsijan toteutusvastuusta. Mukana myös allianssimallin yleiset sopimusehdot ja sopimuslomakkeet.

Täällä kohtaavat KiRa-juridiikan edelläkävijät!

Kohderyhmä

Lakimiehet ja muut asiantuntijat, jotka tarvitsevat toiminnassaan kiinteistöjuridiikan tietoja.

Järjestämme koulutuksemme elo-syyskuussa siten, että osallistujillamme on mahdollisuus valita koulutukseen osallistumisesta etäyhteyksin tai fyysisesti koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Mila Pallassalo
koulutuskooordinaattori

040 629 7757
mila.pallassalo@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 595,00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 25.8.2020 mila.pallassalo@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.