Kiinteistöalan perintäpäivät

5.5.2020 - 6.5.2020
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Lahti

Kuvaus

Kiinteistöalan perintäpäivät syventää ja tehostaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön perintäprosessin hallintaa sekä antaa käytännön valmiuksia perintätoimenpiteiden asianmukaiseen ja oikea-aikaiseen suorittamiseen.

Ohjelmassa on esillä mm. huoneiston hallintaanottotilanteet, vuokrasaatavien perintä ja itsensä johtaminen kestävästi ja menestyksekkäästi.

Voit halutessasi esittää etukäteen kysymyksiä asiantuntijoille ilmoittautumisen yhteydessä. Voit lähettää sen jälkeen myös kysymyksiä osoitteeseen raija.paakkonen@kiinko.fi 27.4. mennessä.

Kohderyhmä

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden perintäasioita hoitavat sekä perinnästä vastuussa olevat alan ammattilaiset kuten esimerkiksi isännöitsijät, asukassihteerit, perintätoimihenkilöt, vuokravalvojat ja vuokrakirjanpitäjät. Tilaisuus sopii hyvin myös perintäprosessia hoitaville lakimiehille sekä kaupunkien ja kuntien huoneenvuokra- ja osakasasioista vastaaville.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Palautetta viime vuodelta: "Mielenkiintoiset aiheet ja kokemusten jakaminen sekä verkostoituminen" "Asiantuntevat luennoitsijat, ajankohtaiset asiat. Erityisen mielenkiitoista oli kuulla myös miten asiat käytännössä toimii" Palautteiden keskiarvo oli 4,3.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso05.05.202006.05.2020Lahti

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

750 euroa sisältäen opetuksen, sähköisen aineiston, kahvitarjoilut, lounaat sekä illallisen. Osallistumismaksuun lisätään arvonlisävero 24 %. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Majoitukset varataan suoraan hotellista. Majoituksesta hotelli veloittaa erikseen: 145 eur/2hh/vrk ja 125 eur/1hh/vrk. Majoitusvaraukset tehdään suoraan hotelliin 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset tai sokos.hotels@sok.fi 14.4. mennessä kiintiötunnuksella KIINKO Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus varausta tehdessä.