Asumisen palveluseminaari

23.1.2020 - 24.1.2020
m/s Silja Europa Hki-Tallinna-Hki

Kuvaus

Seminaari, jossa keskitytään vuokra-asumisen palveluun. Kuulet juridiikan päivitykset sekä aina mielenkiitoisia tapauksia elävästä elämästä. Mukana myös kiinteistötietojärjestelmien hyödyntäminen ja järjestelmien tulevaisuus sekä nykyaikainen asumisturvallisuutta lisäävä avainhallinta asuinkiinteistöissä. Katso hinnat eri hyttiluokissa "hinnan lisätiedot" kohdasta.

Kohderyhmä

Vuokratalojen ja asumisoikeusasuntojen parissa toimivat kiinteistösihteerit, asumisneuvojat, isännöitsijät sekä muut asumisen palvelun parissa toimivat.

Tammikuun toivottu palveluseminaari tuttuun tapaan Silja Europalla!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Asumisen palveluseminaari23.01.202024.01.2020

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Hanne Valtonen
koulutuskoordinaattori

0400 792925
hanne.valtonen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 485,00€
+ ALV alv. 0%

Hinnan lisätiedot

  • A2-hengen hytti 480 euroa
  • A1-hengen hytti 520 euroa
  • B2-hengen hytti 460 euroa
  • B1-hengen hytti 485 euroa

Hinta sisältää luennot, sähköisen aineiston, majoituksen valitussa hyttiluokassa sekä ohjelman mukaiset ruokailut (aamiainen, lounas ja buffet-illallinen juomineen). Laivaseminaari on arvonlisäveroton.

Merkitse toivomasi hyttiluokka ja mahdollinen hyttikaveri ilmoittautumislomakkeessa pyydettyyn kohtaan. Tarvitsemme myös syntymäajan laivayhtiön matkustajaluetteloa varten. Ilmoita syntymäaika lisätiedoissa ILMAN henkilötunnuksen loppuosaa.

Mikäli kahden hengen hyttiluokka valitessa ei samasta ryhmästä löydy hyttikaveria, pidätämme oikeuden muuttaa valinta yhden hengen hytiksi. Laskun loppusumma muutetaan ennen laskutusta vastaamaan valitsemaasi hyttiluokkaa..

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 20.12.2019 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta, kun muutoksesta ilmoitetaan viimeistään kolme arkipäivää ennen lähtöä