Arvonlisäverovelvolliseksi hakeutuminen kiinteistöissä

6.5.2019 - 7.5.2019
Sokos Hotel Aleksandra, Jyväskylä

Kuvaus

Tilaisuuden jälkeen osallistuja pystyy arvioimaan omissa yhtiöissään hakeutumisen kannattavuuden, osaa määrittää tarvittavat vuokra- ja vastikekorotukset, tietää tarvittavat yhtiö- ja sopimusoikeudelliset muutokset, pystyy käsittelemään arvonlisäveron kirjanpidossa ja osaa laatia tarvittavat jälkilaskelmat.

Kohderyhmä

Koulutustilaisuus on tarkoitettu kiinteistönomistajien, vuokranantajien, liikekiinteistöjen, isännöitsijätoimistojen, kiinteistöpalveluyritysten, tilitoimistojen sekä muiden vastaavien organisaatioiden henkilöstölle, jonka on työssään hallittava käytännön menettelyt hakeuduttaessa arvonlisäverovelvolliseksi kiinteistöissä. Osallistujan oletetaan hallitsevan arvonlisäverotuksen perusteet.

Tilaisuuteen voidaan osallistua myös vain yhdelle päivälle. Kirjanpidon ja vastikelaskelmien omaksumisen kannalta on kuitenkin tärkeää, että ensimmäisenä päivänä käsiteltävät asiat on sisäistetty.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso06.05.201907.05.2019Jyväskylä

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

09 3509 2948
0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 750,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

750 euroa sisältäen opetuksen, sähköisen aineiston sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Hinta yhdelle päivälle on 550 euroa. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Jos samasta yrityksestä on vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10 %:n alennuksen normaalista osallistumismaksusta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuskirjeessä mainittuun päivään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.