Rakennuttamisen ja sopimustekniikan perusteet 11 (RAPE)

18.3.2021 - 2.6.2021
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Koulutuksessa saat perustietoja rakennushankkeen kulusta ja eri vaiheista. Koulutuksen tavoitteena on antaa rakennuttamisen perustaidot henkilöille, joilla ei ole juurikaan kokemusta rakennushankkeen tilaamisesta/rakennuttamisesta ja jotka haluavat saada kokonaiskuvan hankkeen kulusta. Koulutusohjelmassa käydään läpi rakennuttamisen prosessia sekä sopimustekniikan perusteita ja keskeistä lainsäädäntöä. Osallistujalla on hyvä olla muutaman vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusalalta.

Sisältö:
- Rakentamisen toimintakenttä ja lainsäädäntö
- Rakennushankkeen kulku ja sopimukset
- Rakennushankkeen toteutus ja käyttöönotto, loppuselvitykset

Koulutus alkaa etäopiskelujaksolla 3.3.2021, jolloin lähetämme mm. ensimmäisen jakson ohjelman sekä orientoivat ennakkotehtävät. Koulutuksen ensimmäinen varsinainen koulutusjakso pidetään 18.-19.3.2021 Helsingissä.

Koulutuksen jaksojen välillä osallistujat tekevät jaksojen aiheisiin liittyviä oppimistehtäviä ja oppimispäiväkirjoja.

Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Opiskelijat hankkivat maskit itse. Koulutus järjestetään hybriditoteutuksena ja voit itse valita osallistumisestasi etäyhteyksin tai paikanpäällä koulutustilassa.

Vuonna 2020 toteutetun koulutuksen osallistujan antamaa palautetta: "Mielenkiintoinen aihekokonaisuus ja hyvät luennoitsijat!"

Kohderyhmä

Koulutusohjelma on suunnattu tilaamisen ja rakennuttamisen parissa toimiville sekä tehtäviin siirtyville. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat mukana rakennushankkeissa ja haluavat saada kokonaiskuvan hankkeen kulusta. Ohjelma on suunnattu sekä julkisen että yksityisen sektorin toimijoille.

Projekti-insinööri Emilia Roivas Foudia PKS Oy:stä suoritti koulutuksen keväällä 2019. Hänen työtehtäviinsä kuului kustannusten seurantaa, laskutusta, tarjouspyyntöjen ja sopimusten laadintaa, ennakko- ja jälkitarkastuksiin osallistumista ja asiakaspalvelua sekä muuta projektikoordinointia. Emilia valitsi RAPE-koulutuksen, koska tuotantotalouden diplomi-insinöörinä hänellä ei ollut koulutusta rakennuttamisen alalta ja juuri tämä koulutus tuntui tukevan parhaiten hänen työkuvaansa.

"Olen tyytyväinen koulutukseen, luennoitsijat ammattilaisia, sai uusia näkemyksiä aiheisiin!"

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso 118.03.202119.03.2021Helsinki
Lähijakso 227.04.202128.04.2021Helsinki
Lähijakso 301.06.202102.06.2021Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

040 737 0534
anne.pitkanen@kiinko.fi

Minna Pelli
koulutuskoordinaattori

0400 663 275
minna.pelli@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 795,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jonka opiskelijamaksun suuruus on 1795 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle minna.pelli@kiinko.fi. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.