Kiinteistösihteerin koulutus ja tutkinto (KISI)

3.2.2021 - 21.5.2021
etäkoulutus/Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Koulutuksen tavoite on antaa opiskelijalle valmiudet hoitaa kiinteistöalan yrityksen sihteeri-, toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä, vahvistaa osallistujan ammatillisia perusvalmiuksia. Koulutus rakentuu lähipäivistä ja etäopiskelujaksoista oppimistehtävineen.

Koulutusohjelmassa käsitellään mm. seuraavia kiinteistösihteerityön keskeisiä aiheita erityisesti asunto-osakeyhtiöiden näkökulmasta:

- Asunto-osakeyhtiölain ja huoneenvuokralakien perusteet

- Vastuukysymykset huoneistojen korjaus- ja muutostöissä ja vastuujakotaulukko, järjestysmääräykset sekä lukitusturvallisuus

- Asunto-osakeyhtiön taloushallinto ja verotuksen perusteet

- Asiakaspalvelu ja viestintä

Kohderyhmä

Koulutusohjelma on tarkoitettu kiinteistöalalla toimiville tai alalle aikoville sihteereille sekä toimisto- ja asiakaspalveluhenkilöille.

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä.

Kysy mahdollisuudesta suorittaa KISI-koulutuksen ohessa myös Liiketoiminnan ammattitutkinto.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistösihteerin rooli työyhteisössä, viestintä kiinteistösihteerin työssä, asunto-osakeyhtiölain perusteet03.02.202104.02.2021Etäkoulutus/Helsinki
Asunto-osakeyhtiön talous, asiakaspalvelu, sisäiset ja ulkoiset asiakkuudet15.03.202116.03.2021Etäkoulutus/Helsinki
Huoneenvuokralaki, huoneistokohtaiset korjaus- ja muutostyöt sekä asunto-osakeyhtiön talous ja verotus26.04.202127.04.2021Etäkoulutus/Helsinki
KISI-tentti Optimassa21.05.202121.05.2021Etätentti

Yhteyshenkilö

Heli Peltonen
verkkokoulutuspäällikkö

040 753 3163
heli.peltonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 350,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 1350 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty osallistumisoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.