Kiinteistösihteerin koulutus ja tutkinto (KISI)

4.11.2020 - 12.3.2021
etäkoulutus / Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet hoitaa kiinteistöalan yrityksen monipuolisia assistentti-, toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä sekä toimia liiketoiminnan tukena yrityksen sisäisissä toimintaprosesseissa.

Koulutus koostuu kahden päivän mittaisista lähijaksoista, itsenäisesti opiskeltavista verkkoaineistoista sekä oppimistehtävistä. Opiskelijat saavat lähijaksojen aikana ohjeistuksen verkkoaineistojen hyödyntämiseen opiskelun ja oppimistehtävien tukena.

Koulutusohjelmassa käsitellään mm. seuraavia kiinteistösihteerityön keskeisiä aiheita erityisesti asunto-osakeyhtiöiden näkökulmasta:

- Asiakaspalvelu ja viestintä

- Asunto-osakeyhtiölain ja huoneenvuokralakien perusteet

- Vastuukysymykset huoneistojen korjaus- ja muutostöissä

- Asunto-osakeyhtiön taloushallinto ja verotuksen perusteet

Järjestämme koulutuksemme vuoden loppuun asti siten, että osallistujillamme on mahdollisuus valita koulutukseen osallistumisesta etäyhteyksin tai paikan päällä koulutustilassa. Koulutustiloissa huolehdimme riittävistä etäisyyksistä ja läsnäolijoiden turvallisuudesta suositusten mukaisesti.

Kohderyhmä

Koulutusohjelma on tarkoitettu kiinteistöalalla toimiville tai alalle aikoville sihteereille sekä toimisto- ja asiakaspalveluhenkilöille.

Opiskelupaikat täytetään hakemusten saapumisjärjestyksessä. Opiskelijat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka hakuaikaa olisi vielä jäljellä.

Suuresta kysynnästä johtuen järjestämme Kiinteistösihteeri-koulutuksesta lisätoteutuksen vielä tälle syksylle!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Heli Peltonen
verkkokoulutuspäällikkö

040 753 3163
heli.peltonen@kiinko.fi

Anne Kaija
koulutuskoordinaattori

040 861 3891
anne.kaija@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 1 240,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa opiskelijamaksun suuruus on 1240 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali sekä kahvitarjoilu. Valtion tukemana koulutus on arvonlisäverotonta. Tuettuja paikkoja on rajoitetusti.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.

Peruutusehdot

Lähetämme koulutukseen valituille vahvistuksen sähköpostitse hakuajan päätyttyä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % kurssin normaalista osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta tilaisuuteen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Myönnetty opiskeluoikeus on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää toiselle henkilölle.