Isännöinnin ammattitutkinto suoraan osaamisen näytöin 2020

26.11.2020 - 31.12.2020
Jatkuva haku, joustava aloitus

Kuvaus

Isännöinnin ammattitutkinto on ammatillinen tutkinto, jonka voi suorittaa joustavasti isännöintityötä tehden. Isännöinnin ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Opiskelija valitsee itselleen sopivat valinnaiset tutkinnon osat oman osaamisensa ja työtehtävien sekä työpaikan mukaisesti.

Tutustu tutkinnon perusteisiin Isännöinnin ammattitutkinto perusteet »

Täytä hakemus niin otamme yhteyttä varmistaaksemme osaamisesi ja tutkinnon suorittamisen mahdollisuutesi.

Kohderyhmä

Ammattitutkinto soveltuu isännöintialan työkokemusta jo hankkineelle osaamisen tunnustamiseen. Tutkinnon suorittaja voi toimia asunto-osakeyhtiön, vuokratalon, toimitilayhtiön tai teknisen isännöinnin parissa. Ammattitaito osoitetaan aidoissa työtehtävissä, joten tutkinnon suorittajalla tulee olla harjoittelu- tai työpaikka isännöinnin tehtävissä.

Tutkinto osaavalle ammattilaiselle!

Isännöinnin ammattitutkintoa suorittavalla on isännöinnin tehtävissä edellytetty ammattitaito.

Voit toimia asunto-osakeyhtiön, vuokratalon tai toimitilan isännöitsijänä, kiinteistösihteerinä, kiinteistöpäällikkönä, vuokravalvojana tai kiinteistöalan kirjanpitäjänä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti

Yhteyshenkilö

Noora Mäkinen
koulutuspäällikkö

040 146 2747
noora.makinen@kiinko.fi

Kirsi Mykkänen-Vesalainen
koulutuskoordinaattori

040 716 2424
kirsi.mykkanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 0,00€
+ ALV Arvonlisäveroton

Hinnan lisätiedot

Ammatillisen tutkinnon suorittaminen ilman tutkintokoulutukseen osallistumista on osallistujalle maksutonta. Koulutuksen ja tutkinnon hinta on yhteensä 690 euroa.

Mikäli henkilö opiskelee läsnä olevana jo muussa opetus- ja kulttuuritoimen rahoituslain (RahL 1705/2009) määrittelemässä koulutuksessa (sisältää mm. lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen), ei ammatilliseen lisäkoulutukseen voi saada samanaikaisesti valtion tukea. Kysy koulutuksen hintatiedot lisätietoja antavalta henkilöltä.